Alien Noire: Prey 2 visszaszámlálás?

Tavaly mindössze kétszer hallhattunk a Human Head Studios és a Bethesda által jegyzett Prey 2-ről: először év elején nyugtattak meg bennünket, hogy nincs leállítva a fejlesztés, csak szünetel a projekt. Utána év vége felé ismét arról szóltak a hírek, hogy bizonytalanság uralkodik a fejlesztés körül, és bár hivatalosan még mindig nem állíttatták le a munkálatokat, akkor úgy nézett ki, hogy hiába várjuk a játékot.

Ám úgy néz ki, hogy hamarosan véget ér a nagy titokzatosság a Prey 2 körül, már amennyiben valóban erre a játékra utal a nemrég nyílt teaser oldal. Az aliennoire.com címen egy visszaszámláló fut, ami 2013. március elsején 18:00 órakor jár le. A NeoGAF oldal felhasználói kiderítették, hogy a forráskódban szinte minden név szerepel, aminek csak köze van a Bethesda és a Human Head Studios által készített Prey 2 című játéknak. Lásd az alábbi listát (Klikk a nagyításhoz):

A listában tisztán kivehetőek az alábbi szavak: Prey, Prey2, Prey 2, FPS, Bethesda Softworks, Human Head Studios és Alien Noire. Ha közelebbről is szemügyre vesszük az oldalon látható szimbólumokat, van esély rá, hogy a számláló lejáratakor a Prey 2 logóvá fognak összeállni. Aki kíváncsi, ennél több információt is olvashat a forrásoldalon.

Természetesen azt mondanom sem kell, hogy a fent látható lista és az abban felbukkanó szavak ellenére a hivatalos bejelentésig mindezeket erős pletykaként tessék kezelni.

Azóta történt

Előzmények