Alien: Isolation - főszerepben Ripley lánya

Tegnap már írtunk róla, hogy Alien: Isolation címmel új védjegyet regisztráltak, mostanra pedig a Kotakunak sikerült némi információt beszerezni az állítólagos játékról.

A magazinnak egy névtelen informátor mondott némi újdonságot az Alien: Isolationnel kapcsolatban. Állítása szerint a játék jelenlegi és következő generációs konzolokra érkezik, valamikor 2014-ben. A fejlesztést a Creative Assembly végzi, a stílus pedig FPS lesz, lopakodással és természetesen horrorral fűszerezve.

A történet szerint Ellen Ripley lánya, Amanda Ripley lesz a főszereplő, és a játékot állítólag erősen ihlette az első film.

A SEGA állítólag nagyon komolyan vette a Colonial Marines kapcsán megfogalmazott kritikákat, és nem kívánják újra elkövetni azt a hibát. Ennek következtében már egyszer elhalasztották a bejelentést, ami eredetileg a 2013-as E3-on lett volna esedékes. Egyelőre viszont továbbra sincs hivatalos álláspont a játékkal kapcsolatban.

Reméljük ezúttal sikerül egy valóban jó Aliens játékot összehozni, amire garancia lehetne a Creative Assembly, de sajnos eddig igazán nagy sikert nem tudtak elérni amikor kiléptek a Total War világából.

Azóta történt

Előzmények