Alan Wake PC: Exploring Bright Falls

A Remedy által készített Alan Wake című pszichológiai thrillerjáték pár napja elérhetővé vált PC-re is a Steam rendszerén keresztül, míg dobozos formában március 2-án válik elérhetővé. A játékban sok helyre eljuthatunk, azonban Bright Falls városába nem, viszont ahogyan arról az alábbi videó megtekintése során meggyőződhetünk, még ott is minden aprólékosan ki van dolgozva, dacára annak hogy a játékosok nem látják ezeket a területeket.

A felvételt egy "xKyleN" nevű YouTube felhasználó készítette cheat kód használatával, így bejutott az egyébként elérhetetlen helyszínre is. Habár a város teljesen kihalt, sehol egy NPC vagy egyéb mozgó tárgy, mégis elképesztő hogy minden milyen részletesen ki van dolgozva.

Aki tehát kíváncsi, miképpen is fest Bright Falls városa az Alan Wake című játék PC verziójában, az nézze meg a videót és gyönyörködjön a kidolgozott helyszínek látványában.

Azóta történt

  • Alan Wake - PC verzió bemutató

    Majdnem két év telt el az XBOX360 verzió megjelenése óta, most végre a PC-sek is belevethetik magukat Alan Wake kalandjaiba.

Előzmények