Alan Wake: Fejlesztői napló

Egy meglehetősen nagy terjedelmű fejlesztői napló érkezett a Remedy által készített, hamarosan megjelenő Alan Wake-ből. A kizárólag csak XBOX360-ra megjelenő játékról a franchise tervezői részlegének vezetője, Oskari Hakkinen ismertet meg pár érdekességet.

Szó esik többek között a játék történetéről, a harcrendszerről és a karakterekről, akik a túlélésünkben segítenek majd, ahogy újra összehozzuk őket. Megismerhetjük a fenyegetést jelentő entitásokat, akiknek a vezetőjét "Taken"-nek nevezik, és legvégül belepillanthatunk Alan Wake és a Taken végső harcába is, ami egy hatalmas gát tetején fog zajlani. Lássuk:

Nemrég írtunk róla, hogy a játékhoz kapunk egy kódot is, mellyel letölthetjük az első DLC-jét ingyen. A CD Galaxis információja szerint a magyarországi példányokban nem biztos, hogy lesz ilyen kód, ugyanis az XBOX Live szolgáltatás, és így a letölthető tartalmak sem érhetőek el Magyarországról.

Az Alan Wake május 18-án jelenik meg Amerikában (Nálunk 14-én várható, ha minden igaz), akkor kiderül, kapunk-e kódot, vagy sem?

Előzmények