Alan Wake előrendelői akció!

Nemrégiben futott be szerkesztőségünkbe a közlemény, hogy a Microsoft egy különleges előrendelői akcióval készül az Xbox360 exkluzív Alan Wake megjelenésére. Mivel nem szeretnénk, hogy bármilyen részlet is a feledés homályába vesszen így inkább egy az egyben  közzétesszük ezt a rövid kis közleményt:

Ismét  egy jóhír az Xbox360 konzol rajongóinak! Elindult az Alan Wake című játék előrendelési akciója.

A Max Payne játékokkal hírnevet szerzett Remedy fejlesztőstúdió lélegzetelállító pszichothrillere, egy félelmetes kalandba invitálja a játékosokat. Alan Wake a sikeres író és menyasszonya Alice, egy Washington állambeli hangulatos kisvárosba Bright Falls-ba érkeznek, hogy Alan kipihenhesse az írói munka okozta fáradalmait. A rémálom akkor kezdődik, amikor Alice nyom nélkül eltűnik és Alan a keresésére indulva a szembesül a saját könyveiben leírt borzalmakkal.

Az előrendelési akció részletei:

Azok a játékosok, akik a hivatalos Xbox360 viszonteladóknál adják le előrendelési igényüket, a megjelenés napján a megrendelt Alan Wake szoftver mellé ajándékba megkapják a Too Human című Xbox360 játék egy példányát is*! Az ajánlat érvényes, mind a standard mind a limitált kiadású szoftvert előrendelő vásárlók számára.

A standard változat ajánlott fogyasztói ára 12990 forint, a limitált kiadásé 14990 forint.

A korlátozott számban elérhető könyvformájú „Limited Edition” a játékon felül tartalmaz egy illusztrált könyvet, extra anyagokat tartalmazó bónuszlemezt és a játék zenéjét egy különálló CD-n.

A legnagyobb hazai szakbolthálozat üzleteiben (576Kbyte) az előrendelők a standard és a” Limited Edition” kiadást egyaránt 12990 Forintért rendelhetik elő, sőt a bolti átvétel esetén az ajándék Too Human szoftver mellé egy Alan Wake posztert is kaphatnak!

Tehát aki egyébként is tervezi a játék beszerzését annak itt az idő, hogy kivesse rá a hálót és némi extra "cuccot" is begyűjtsön mellé.

Azóta történt

Előzmények