Akciófigyelő: Ingyenes az Epic Store-ban a Borderlands 3

A jövő heti ajándék is egyelőre még rejtély, valamilyen meglepetésre számíthatunk ismét.

Folytatódik a megszokott heti akció, amelyben ingyen játékokat ad nekünk az Epic Games, amelyeket a fiókunkon aktiválva véglegesen megtarthatunk. Az elkövetkező egy hétben a Borderlands sorozat harmadik sorszámozott részét zsebelhetjük be térítésmentesen, így akiknek anno kimaradt a játék, azoknak érdemes lehet beaktiválnia azokat a fiókján. A jövő hétvégétől valamilyen ismét meglepetésre számíthatunk, egyelőre a cég nem leplezte le, hogy mit fogunk kapni.

A program beszerzéséhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a játék oldalára, majd Epic fiókunkba belépve (Ingyenes a regisztráció) május 26-ig (16:59-ig) rá kell bökni a GET gombra.

Előzmények

  • Tiny Tina’s Wonderlands teszt

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fantasy környezetű DLC-je a Borderlands 2-nek. A csaknem évtizedes ötletet most leporolta a Gearbox, és majdnem teljes epizóddá bővítették azt.

  • Borderlands 3 teszt

    Hét év után visszatért a looter-shooter játékok öregapja, mi pedig megnéztük, mit tud felmutatni ennyi idő elteltével. A Borderlands 3 összességében nem is okozott csalódást.