Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Akciófigyelő: Egy hónap ingyen Origin Access (PC)

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Ha valakinek eddig még nem volt lehetősége kipróbálni az EA szolgáltatását, annak most itt a lehetőség.

PC-n már jó ideje elérhető az Electronic Arts Origin Access szolgáltatása (Annak is Basic és Premier változata), azonban biztosan akad még olyan, aki valamilyen oknál fogva még nem próbálta ki a rendszert, vagy esetleg jelenleg nincs előfizetése. Nekik lehet jó hír, hogy az EA promózza nekünk a kétlépcsős azonosítást, amelyet ha bekapcsolunk a fiókunkon, akkor ajándékba kapunk 1 hónap Origin Access Basic előfizetést.

Mit kell tennünk pontosan? Meglévő fiókkal belépve (Ingyenes egyébként a regisztráció), az accountunk Biztonsági részlegénél, a "Bejelentkezési ellenőrzés" részen rá kell bökni a Bekapcsolás gombra. Ekkor a rendszer küld az email címünkre egy kódot, amelyet beírva az oldalra kiválaszthatjük, hogy milyen ellenőrzést kérünk a jövőben (Email, Hitelesítő alkalmazás, vagy SMS) Ha sikerült mindent beállítanunk, akkor egy részről él a kétlépcsős azonosítás a fiókunkon, más részről November 1-től kezdve 1 hónapig ingyen használhatjuk az Origin Access Basic-et. Ha valakinek jelenleg is van előfizetése, akkor egy hónapot nem kell külön fizetnie, akinek pedig Origin Access Premierje van, az szintén kap egy hónap extra időtartamot az előfizetéséhez. A fenti akció október 31-ig tart.

Hirdetés

Aki nem ismerné az Origin Access-t:

Base:

Fix havidíjért cserébe bizonyos játékokat teljesen ingyen megkapunk (az előfizetés végéig), emellett trial kiadásokkal is gazdagabbak leszünk, valamint minden EA programot 10% kedvezménnyel tudunk megvenni.

Premier:

Ugyanaz mint a Base, csak extraként rájön még erre, hogy az EA játékokat már megjelenéskor játszhatjuk anélkül, hogy azokat megvásárolnánk. (Csak addig elérhetőek ezek, amíg él a szolgáltatás nálunk)

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.