Akár 2 TB-ig is bővíthető az Xbox 360

Idén 10 éves az Xbox 360, mégis folyamatosan foglalkozik a Microsoft a sokak által kedvelt konzollal. Bár játékok már ritkábban jönnek rá mint korábban, továbbra sincsenek elfelejtve azok, akik nem tudtak még újgenerációs konzolra váltani. Nem is olyan rég született meg a döntés, miszerint a One-hoz hasonlóan Xbox 360-on is elérhető lesz a legújabb frissítések korai tesztelése, amit jelenleg olyan dologgal próbálnak megfejelni, mint az, hogy akár 2 TB-os HDD-t is ráköthetünk már a gépre. Eddig ugye a maximum méret 32 GB volt.

Érdekesség, hogy a belső merevlemez nem bővíthető ilyen nagy méretűre, azonban az új frissítésnek köszönhetően akár 2x2 TB-os HDD is ráköthető a gépre, amelyet az Xbox a saját rendszerének megfelelően formáz. Akik nem részei a preview programnak, azok is megkapják a tervek szerint ezt a frissítést, azonban ők csak később kapják meg ezt a lehetőséget.

Előzmények

  • Games With Gold játékok áprilisban

    A Microsoft ebben a hónapban dupla adag ingyen játékkal kedveskedik a Gold előfizetőknek. Xbox One-ra két, Xbox 360-ra négy játék letölthető ellentételezés nélkül.

  • Games With Gold játékok februárban

    Xbox One-on tovább folytatódik az indie mánia, az Xbox 360 tulajdonosok viszont a 2013-as év egyik legjobb játékát és egy mesterlövész-kalandot kapnak ingyen februárban.

  • Ingyenes játékok Xbox 360 platformon

    A free-to-play üzleti modell konzolokon is sikeresen megvetette a lábát. Most az Microsoft Xbox 360-as lehetőségeket mutatjuk be.