Aion: Assault on Balaurea: Szeptemberben érkezik

Az NCsoft hamarosan kiadja az első nagyobb patch-et az Aion című MMORPG játékához. Az Assault on Balaurea címmel érkező content update ingyenesen letölthető lesz a játék előfizetői számára. A kiegészítővel a játék megkapja a 2.0-ás verziószámot, utána pedig az NCsoft új változatot ad ki az eredeti Aion játékból is, melyekben exkluzív ingame pet lesz megtalálható.

A kiegészítő főbb újításai: a szinthatár 50-ről 55-re nő, új skillek, tárgyak és fegyverek is kerülnek a játékba, valamint két új playfield a hozzá tartozó instance-okkal együtt. Bekerülnek a pet-ek is a játékba, így többé nem kell egyedül kóborolnunk, ráadásul ezeket a peteket felszerelhetjük majd mindenféle hasznos dologgal is.

A játékosok levegőben történő közlekedését is felgyorsítják egy új rendszer bevezetésével. Aki kíváncsi a részletekre is, az itt elolvashatja a teljes interjút. Az alábbi videóban a kiegészítőt mutatják be nekünk, csekkoljátok:

Az Aion: Assault on Balaurea című content update szeptember 7-én fog érkezni, az új klienssel kiadott dobozos Aion példányokat pedig szeptember 10-től lehet majd megvásárolni.

Azóta történt

Előzmények