Aion - 34 Trillió Kinah-t kapott pár játékos egy hiba folytán ajándékba

Az NCsoft legújabb, nagy népszerűségnek örvendő MMORPG-jének, az Aion: Tower of Eternity-nek a világa teljesen felbolydult a legutóbbi szerverkarbantartás után. Ugyanis egy hiba folytán több, mint 34 Trillió Kinah-t (Aion fizetőeszköz) utaltak át Mail-ben egy "pár szerencsés játékos számára". (Pontosan 34.779.747.514.843-at, ahogy az a képen is látszik):

"Teljes káosz tört ki, amikor a játékosok elkezdték elkölteni a szerencsétlenül kapott nyereségüket, pénzt küldöztek körbe Mail-ekben, várva az elkerülhetetlen visszaállításra, amivel majd helyrehozzák a szerveren történt hibát." - adta hírül a Ten Ton Hammer.

A játék Azphel nevű szerverén történt hiba miatt esett meg a kínos incidens, ahogyan azt az Aion Community Manager-e elmondta. Habár az adat visszaállítás a legutolsó lehetőség, amit alkalmazni szoktak, ezúttal nem volt más választásuk. Megközelítőleg 14 órányi karakter fejlődést töröltek ki. "Az állásidő miatti bocsánatkérésünk jeleként, minden játékost az Azphel szerveren megjutalmazunk 5 db. Lodas Amulet-tel a hét folyamán." - jelentette be a Community Manager.

Azóta történt

Előzmények