Age of Conan: Nyártól ingyenes lesz

Az Age of Conan: Hyborian Adventures című MMORPG játékot készítő FUNCOM boldogan közölte a rajongókkal, hogy idén nyártól a program komoly ráncfelvarráson fog átesni, aminek keretében több dolog megváltozik, de a leginkább mégis annak örülhetünk, hogy eltörlik a havidíjat, hamarosan ingyen is játszhatunk majd vele.

A játék címe is megváltozik, ezúttal Age of Conan: Unrated néven fut tovább. Mint ahogyan ebből már sejteni lehet, a változtatások inkább a felnőtt korosztály számára fognak készülni, ezúttal sokkal naturálisabb formában ábrázolják a meztelenséget, szexet, vért és erőszakot.

Persze azoknak sem kell búslakodniuk, akik már nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel, ugyanis a lehetőség továbbra is fennáll, hogy prémium tagság keretében olyan dolgokhoz jussunk hozzá, melyek nagyban megkönnyítik az előrehaladást. Egy játékon belüli boltban lehet majd fegyvereket és különféle tárgyakat vásárolnunk, de aki nem akar pénzt költeni a játékra, az ezek nélkül is boldogulhat.

"Mi magunk is nagyon izgatottan várjuk, hogy a nagyközönség elé tárhassuk az újonnan alkotott világunkat, mely folyamatosan fog bővülni új játékelemekkel és tartalmakkal. Őszintén hisszük, hogy az Age of Conan: Unrated igazán újat fog mutatni azoknak, akik még nem találkoztak a játékkal, de azoknak is, akik otthonosan mozognak eme brutális barbár világban." - mondta a játék ügyvezető igazgatója, Craig Morrison.

A készítők azt is elmondták, hogy a játék két új, egyjátékos történetre alapuló dungeont is kap, melyek nevei "The Breach" és "The Forgotten". Ugyanakkor idén egy "Adventure Pack" is megjelenik majd a játékhoz, amiben a hamarosan bemutatásra kerülő Conan mozifilm karaktereivel futhatunk össze.

Előzmények