Age of Conan - érkeznek az újdonságok

Keményen dolgoznak a Funcom emberei azon, hogy az Age of Conan mellé kapott egy hónapos próba lejárta után is a masszívan multiplayer online szerepjátékhoz láncolja azokat, akik beruháztak a produktumra.

Június végén érkezik az első nagy átalakítási hullám, melynek középpontjában a Player versus Player szekció áll. A tervek szerint a PvP-s harcok következménye és jutalmazása sokkal komplexebb lesz, bevezetik a rangokat, a specifikus felszereléseket és fegyvereket nyerhetünk. Az év második felében érkezik majd a Guild Alliance Warfare, melynek lényege az lesz, hogy a guildek szövetségekbe tömörülve vehetnek részt masszív hadviselésekben és hadjáratokban, de számos további előnye is lesz egy-egy ilyen szövetségnek..

Bevezetésre kerül a Powerpoint rendszer is, aminek keretében különböző ingame cselekedetért, így például PvP harcok megnyeréséért, end-game teljesítményért, valamint aktív guild-béli tevékenységért egyaránt pontokat szerezhentek a játékosok, melyeket később értékes felszerelésekre válthatnak be.

Új területre és dungeon-ökre sem kell az első kiegészítőlemezig várni, az elkövetkezendő hónapokban újabb területek nyílnak meg az előfizetők előtt, így Aquilonia-ban új instance nyitja meg kapuit, s felfedezhetővé válik a Cimmeria-ban található hegység. Küldetések terén is várhatók újdonságok, nagyjából 60 új misszióval fog gazdagodni a paletta.