Activision - Több remaster kiadás is megjelenik idén

Úgy tűnik a cégóriásnak bejöttek a számítások a Crash Bandicoot felújításával, így több hasonló megjelenésre számíthatunk idén.

Az Activision-Blizzard nemrég kiadta a szokásos üzleti jelentését, amelyben a pénzügyi részek mellett az idén megjelenő játékaikról is írtak néhány sort. A cégtől idén számíthatunk a World of Warcraft: Battle of Azeroth kiegészítőre, jön a szokásos évi Call of Duty, DLC-t kap a Hearthstone és a Destiny 2, játékbeli esemény várható az Overwatch-hoz, jön a Call of Duty: WWII következő pályacsomagja is. Emellett azt is olvashatjuk, hogy hogy folytatódik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Call of Duty: Modern Warfare Remastered által kitaposott út is, azaz több remaster kiadásra számíthatunk még az idei évben.

Részleteket egyelőre nem kaptunk, így nem tudni, hogy pontosan milyen játékokra gondol az Activision. Korábban felmerült pletykaként a Spyro trilógia remaster változata, de sokan örülnének egy Call of Duty: Modern Warfare 2 felújításnak is. Reméljük hamarosan kiderül, hogy mit tervez a cég.