Activision: Készül a PC-s CoD Elite, valamint a MW3 több DLC-t fog kapni

Az alábbiakban két különálló, de mégis egymáshoz kapcsolódó hírről olvashattok. Elsőként az Activision megnyugtatta a PC-s játékosokat, hogy a Call of Duty Elite szolgáltatás továbbra is fejlesztés alatt áll, ám egy picit trükkösebb a dolog, mint konzolok esetében. És ők mindenképp szeretnének minőségi terméket kiadni kezeik közül, ezért türelmünket kérik.

A kiadó producere, Noah Heller egy Eurogamer oldalnak adott interjújában kifejtette, hogy nem azért várakoztatták eddig a PC-s játékosokat, hogy egy rossz minőségű terméket kapjanak tőlük. És bár személy szerint ő alig várja, hogy hamarosan valami izgalmas dolgot mutathasson a PC-s játékosoknak, egyelőre ennek időpontjával továbbra sem tud szolgálni.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Modern Warfare 3-hoz kilenc hónap alatt mintegy 20 DLC csomagot ígért az Activision, melyek a Call of Duty Elite Premium előfizetéssel rendelkező játékosok számára ingyenesek lesznek, valamint hamarább kaphatják meg azokat, mint akik nem fizettek elő a szolgáltatásra (Lásd előzmények között). Ezt most tovább bővítették.

A Call of Duty Digital alelnöke, Jamie Berger nyilatkozott nemrég a Destructoidnak, hogy a CoD Elite Premium szolgáltatás által nyújtott lehetőségek végre megszüntették azt a korlátozást, melyben eddig előírták számukra a játékhoz készíthető további tartalmak mennyiségét, valamint azok típusát.

Ennek köszönhetően most az Infinity Ward, a Raven Software és a Sledgehammer Games tele vannak olyan felhasználatlan tervekkel és ötletekkel, melyek segítségével további tartalmak készíthetőek. Jamie Berger elmondása szerint így most már a beígért 20 DLC csomag helyett 24, de elképzelhető, hogy még több extra tartalmat is kiadnak majd a Modern Warfare 3-hoz.

Azóta történt

Előzmények