Activision: Három év alatt hat Blizzard játékra számítanak

Nem kevesebb, mint hat új Blizzard játék megjelenésére számít az elkövetkező három év folyamán az Activision. Ezt az Activision Blizzard operációs igazgatója, Thomas Tippl jelentette be a tegnap lezajlott Citi 2011 Technology Conference rendezvényen.

Ebben a hat játékban szerepel két vadonatúj kiegészítő a World of Warcraft című MMO játékhoz, valamint szintén két expanzió a StarCraft II című RTS-hez. A maradék kettőnek pedig a Diablo III szerelmesei örülhetnek, hiszen hamarosan megjelenik maga a játék, valamint az elkövetkező három év alatt az is megkapja majd az első kiegészítőjét. Tippl elmondása szerint szeretné, ha ez még  2014 vége előtt bekövetkezne.

A Blizzard viszont továbbra is titokban tartja készülőfélben lévő játékainak megjelenési idejét, egyik képviselőjük a fent elhangzott bejelentésre válaszolva a következőket mondta:

"A jelenlegi terveink felfedésén kívül nem tettünk semmiféle egyéb bejelentést. Továbbra is a Cataclysm következő tartalomfrissítésére, a Diablo III közelgő megjelenésére, valamint a StarCraft II: Heart of the Swarm fejlesztésének folytatására koncentrálunk."

Azóta történt

Előzmények