A ZeniMax kezében Shinji Mikami stúdiója

A ZeniMax név hallatán sokaknak nem ugrik be, hogy miről is van szó. A ZeniMax áll többek között a Bethesda mögött, és ami miatt egyre többen megismerték a nevét az az, hogy nemrégiben az id Software-t is megszerezték maguknak. A terjeszkedésben nem álltak meg, ugyanis most Shinji Mikami stúdiójára vetették ki a hálójukat a Tango-ra, ami mindezidáig még nem jelentetett meg semmit, de feltehetőleg a felvásárlásnak köszönhetően felgyorsulnak az események, és megnő a fejlesztőgárda lehetősége.

A szokásos udvariassági körök természetesen mst is megvoltak, Mikami dicsőítette a ZeniMax-ot, aminek a számtalan AAA kategóriás franchise-a szerinte önmagáért beszél. Viszonzásképpen a másik fél Mikamit az egyik legjobb játékfejlesztőnek titulálta. Szó mi szó, Mikami azért nem keveset tett már le az asztalra, ráadásul legutóbbi játéka a Vanquish is kifejezetten kellemesre sikerült.

Várjuk tehát a közös bejelentéseket, és az eredményes együttműködés megszülető gyümölcseit, ami remélhetőleg legalább annyira innovatívak lesznek mint Mikami eddigi játékai.

Azóta történt