A Wi-Fi miatt bukott le két Xbox One frissítés?

Hirdetés

Az FCC, vagyis a Federal Communications Commission talán lebuktatott két Xbox One frissítést, ugyanis a cégeknek kötelességük minden olyan kiadás előtt álló eszközt leadni tesztelésre, amely vezeték nélküli kommunikációra alkalmas. Ez alól a Microsoft Xbox One sem volt kivétel, így például az eredeti konzol adatlapja a mai napig elérhető.

A NeoGAF fórumán feltűnt azonban egy hozzászólás, amely két új adatlapra hívja fel a figyelmet. Ezek szintén a Microsofthoz tartoznak, és például a C3K1683-as bejegyzésű modell ugyanazt a kézikönyvet kapja meg, amelyet az eredeti Xbox One konzol. Ennél is érdekesebb a C3K1682-es bejegyzés, amely már egy újabb kézikönyvet kap, de azt nehéz meghatározni, hogy miért, de vélhetőleg komolyabb változások történtek a külsőt vagy a belsőt tekintve. Ez jelenthet akár egy Xbox One slim modellt, vagy egy olyan rendszert, amely újabb verziójú kimeneteket kap, illetve ezek kombinációi is elképzelhetők.

Az FCC bejegyzései szerint egyébként a két új gép ugyanazt a Wi-Fi vezérlőt használja, az embargó pedig június végén jár le, vagyis nagyon közel az idei E3-hoz, így ha új Xbox One modelleket akar bejelenteni a Microsoft, akkor azt ezen a rendezvényen fogja megtenni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés