A Watch Dogs nem fél a GTA 5-től

Hirdetés

A Ubisoft a Watch Dogs-hoz szeretné átcsábítani a GTA sorozat rajongóinak egy részét, legalábbis a fejlesztők erre számítanak, és nem félnek a GTA 5-től. A Watch Dogs ügyvezető producere Alain Corre egy interjúban elmondta, hogy a játék a Ubisoft felhozatalában legalább olyan erős lesz, mint az Assassin's Creed csak egy teljesen új műfajban.

"A Watch Dogs segítségével szeretnénk megváltoztatni a nyílt világú játékok műfaját. Igen, a Grand Theft Auto az egyik legerősebb játék a műfajban, amelyet kivétel nélkül mindenki tisztel és biztos vagyok abban, hogy a következő játék is nagyon jó lesz. Úgy gondolom, hogy a Watch Dogs azokkal a funkciókkal amelyek a következő generációs konzolokra lettek tervezve, több funkciót és lehetőséget biztosítanak és így végeredményképp sok újdonságot hoznak a műfajba."
Corre szavai szerint a szeptemberben megjelenő GTA 5 nem jelent fenyegetést az év végén érkező Watch Dogs-ra.

"Ha van egy kitűnő termékünk akkor arra mindig találunk érdeklődőket. Például az autóversenyt kedvelők gyakrabban vesznek játékot ebben a műfajban mint valamelyik másikban. Szerintünk az, hogy a GTA hamarabb jelenik meg mint a Watch Dogs az csak nekünk kedvez. Biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk átcsábítani magunkhoz azokat a játékosokat akiket az új GTA nem igazán inspirál."

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Watch Dogs nagy előnye az is, hogy PC-re, PS3-ra, PS4-re, Wii U-ra és Xbox 360-ra érkezik, míg a GTA 5 eddig csak PS3-ra és Xbox360-ra lett bejelentve.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények