A Steam egyik legnépszerűbb játéka lett a Goose Goose Duck

Az Among Us-t számos fejlesztő próbálta lemásolni, úgy tűnik, hogy a kacsás változatot kapta fel mostanában az internet népe.

Az Among Us-t minden bizonnyal nem sok embernek kell bemutatni, amely eredetileg 2018-ban jelent meg, akkoriban viszont nem igazán voltak rá kíváncsiak az emberek, alig pár játékos próbálgatta. Végül 2020-ban berobbant a köztudatba és hosszú hónapokig több százezren voltak rákattanva, manapság azonban alig pár ezren játszanak vele. A témáját/megoldásait/stílusát egyébként számos fejlesztő megpróbálta lemásolni, ezek közül manapság a Goose Goose Duck című alkotást érdemes megemlíteni, amely szintén nem mai darab (Hiszen 2021-ben jelent meg), azonban az elmúlt időszakban roppant nagy érdeklődésre tett szert. Ennek köszönhetően a minap nem kevesebb mint 599 360 játékos volt egyszerre belépve a játékba és azóta is a Steam Top 10 legtöbbet játszott programok listájának középmezőnyében tanyázik.

Aki szívesen tenne egy próbát a Goose Goose Duck című alkotással, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatnia a játék adatlapjára és rányomni a Játék indítása gombra, a program ugyanis teljesen ingyenes.