A Sony több God of War játékot is tervez a jövőben

A God of War III lassan megjelenik PS3-ra, de a Sony már most megnyugtatja a játékosokat, hogy a trilógiának ugyan vége lesz, de a jövőben biztosan adnak még ki God of War játékot.

"Ez nem a God of War végét jelenti" - jelentette ki John Hight, a játék fejlesztési igazgatója a Gamervision-nak adott interjújában (Az interjút megnézhetitek alább) - "A trilógiának kétségtelenül vége lesz, de mi továbbra is adunk majd ki God of War játékot. Nagyon óvatosak leszünk majd, hogy mit is csinálunk, mi vagyunk a franchise birtokosai, és nem szeretnénk lerombolni vagy tönkretenni egy rossz minőségű új epizóddal."

Megemlíti továbbá azt is, hogy az eredeti God of War-t készítő csapat mindössze 60 emberből állt, ami a sorozat harmadik részére már több, mint 130 tagra duzzadt. Elmondja még azt is, hogy a God of War III fejlesztése során sok kihívásban volt részük, nagyrészt a PS3 miatt, melyen első ízben dolgoztak. Ráadásul ezzel a project-el igazán nagyot akartak alkotni. Ki akarták használni a PS3 minden tulajdonságát, mellette változatos játékmenetet és történetet írni, úgyhogy nem siették el a dolgot. Ráadásul az elmondása szerint PS3-on minden dolog háromszor annyi időt vett igénybe, mint ahogyan azt eddig megszokták.

A játék natívan fogja támogatni a 720p-s felbontást (1280x720), valamint upscale-támogatással az 1080p-t is (1920x1080). Ez mellett a sebessége 30 és 60 FPS között fog mozogni a játékmenet függvényében. A God of War III japánban fog először megjelenni március 25-én, valamint nem sokkal a japán verzió megjelenését követően az Egyesült Államokban és Európában is kapható lesz.

Azóta történt

Előzmények