A Settlers 7 szerverleállással küzd, a Ubisoft dolgozik a problémán

A Ubisoft bejelentette, hogy dolgoznak annak a szerver problémának a helyreállításán, amely megakadályozza a Settlers 7 játékosait abban, hogy bejelentkezhessenek a játékba. A Ubisoft egyik fórummenedzsere, Mr_Shade így jelentette be a probléma okát:

"Sziasztok, srácok! Tudom, hogy a Settlers 7-tel adódott problémák miatt egy nagyon boldogtalan hétvégétek volt. Nem kívánok technikai részletekbe bocsátkozni, egyszerűen arról van szó, hogy nehézségeink adódtak azzal szerverrel, ami a játék multiplayer módját vezérli, valamint az egy- és többjátékos módban egyaránt a játékosok elért eredményeit, adatait és profiljait tárolja. És ahogyan megtapasztalhattátok, ha ezek a szerverek nem működnek, az annyit jelent, hogy nem tudtok belépni a játékba."

"Tudom, hogy eléggé frusztráló probléma ez, ezért a technikai csapatunk azzal töltötte a hosszú ünnepi hétvégéjét, hogy megoldást találjanak erre a problémára. Jelentős eredményt sikerült elérniük, így ma már sokkal jobb a helyzet, de tudjuk, hogy egyelőre még nem tökéletes." - tette hozzá, majd megígérte, hogy tájékoztatják a játékosokat a fejleményekről.

Előzmények