A mai naptól elérhető a Persona 5 Royal (PS4)

A kibővített játékot érdemes lehet megvásárolni, az elmúltl évek egyik legjobb alkotása, már amennyiben kedveli az ember a stílusát.

Az ATLUS örömmel jelenti be, hogy a nagysikerű Persona 5 rengeteg sosem látott tartalmakkal, köztük új karakterekkel, mechanikákkal, helyszínekkel, történetekkel és sok mással kibővített, minden eddiginél több akciót és elrablásra váró szívet tartogató változata, a Persona 5 Royal mától kapható PlayStation 4-re.

Sajnos akik korábban megvették az eredeti változatot, azoknak is fizetniük kell a Royal változatért, azonban annyi extra tartalommal érkezett meg az új kiadás, hogy érdemes lehet újra pénzt áldozni érte.

Azóta történt

  • Persona 4 Golden teszt

    Nem hiszem, hogy sokan számítottak rá, hogy az Atlus a negyedik epizóddal kezdi a Persona-sorozat PC-re költöztetését, de a 2008-as megjelenése óta egyre népszerűbbé váló játék most megjelent Steamen.

Előzmények

  • Persona 5 Royal teszt

    2017 egyik legszórakoztatóbb és „legjapánosabb” játéka kibővítve tér vissza, hogy száz újabb órára magával ragadja azokat, akik figyelmét felkelti a „metafizikai démonok Tokióban!” felütés.