A Lich King bukása

A Warcraft 3: Reign of Chaos és kiegészítője, a The Frozen Throne milliós játékosbázissal dicsekedhet, és a Blizzard eddigi utolsó sikeres RTS-e volt. A játékok rendkívül erős történettel rendelkeztek, amelyek elsősorban a renegát night elf demon hunter, Illidan Stormrage és a bukott paladinból lett death knight, Arthas Menethil körül zajlódtak.

Illidan sorsa megpecsételődött a World of Warcraft előző kiegészítőjében, a The Burning Crusade-ben: a játékosok Akama és Maiev Shadowsong segítségével végeztek a féldémonnal a Black Temple-ben, outlandi birodalmának központjában. Arthas - immár Lich Kingként - eddig elkerülte a sorsát, de a legutóbbi, 3.3-as sorszámú WoW-patchben megnyílt az ő erődítménye, Icecrown Citadel is az ostromlók előtt; és az Európába szerdán érkező 3.3.2. számot viselő minor patch után immár vele is megküzdhetünk majd. Eddig nem vált ismertté, mi is fog történni a harc során, ugyanis ez az encounter nem volt tesztelhető az erre szolgáló Public Test Realmen - viszont mivel az USA-ban már kedden érkezik a patch, így az ottani játékosok gépére megérkezett a harcot lezáró videó. Az MMO-Champion nevű, WoW-val foglalkozó oldal szerkesztője, Boubouille ezt kibányászta a játék fájljai közül és megosztotta a YouTube-on; lássuk, mi is fogja lezárni a Wrath of the Lich King történetét:

Ezek után már nem érkezik várhatóan újabb tartalom a WoW-ba addig, amíg vissza nem tér Deathwing... és el nem jön a Cataclysm.

Azóta történt

Előzmények