A héten újabb X360-as játékok lesznek elérhetőek Xbox One-on

Az 2015-ös E3 Microsoft konferenciájának egyik legnagyobb bejelentése sokak szerint a volt, hogy hogy az Xbox One képes lesz végre az Xbox 360-as játékok futtatására is. A kompatibilitási program egyelőre csak a preview tagok számára érhető el, a hivatalos startig egészen őszig kell várni. Jelenleg a tesztelők számáracsak néhány játék érhető el, azonban a tervek szerint folyamatosan érkeznek majd új címek a programba, már ha hinni lehet Phil Spencer legutóbbi Twitter bejegyzésének.

Hogy a napokban pontosan mikor frissül a lista, azt egyelőre nem tudni, azonban továbbra is lehet szavazni arra, hogy ki mit látna szívesen újra Xbox One konzolján.

Azóta történt

Előzmények

  • Rare Replay teszt

    Harminc év munkásságát foglalja össze a Rare eddigi legnagyobb gyűjteménye, ami profi formában tárja elénk a játékgyártás egyik legvitatottabb módon felvásárolt brit vállalatának legérdekesebb alkotásait.

  • Xbox Live bemutató

    Tizenkét éve már, hogy szinte szünet nélkül üzemel az Xbox Live, és 50 millió játékosnak nyújt napi szórakozást. Áttekintjük, mit kínál a szolgáltatás Xbox One konzolon.

  • Games With Gold játékok októberben

    Egy vadonat új mászkálós játék és két régebbi kedvenc várja az Xbox Live Gold előfizetőket ingyen ebben a hónapban.

  • Xbox One magyarországi premier: mi változott?

    Szeptember 5-én, azaz most pénteken Magyarországon is hivatalos forgalmazásba kerül az Xbox One. Ebben a cikkben áttekintjük, mire számíthatnak a hazai vásárlók.