A Heart of the Swarm olyan epikus lesz, mint a Wings of Liberty

A Blizzard már a holnapra gondol. Alighogy megjelent a StarCraft II első kampánya, a Wings of Liberty, melyben a Terran-ok hadjáratát játszhatjuk végig, ők máris a következő kiegészítőről beszélnek, melyben a Zerg-ek csapatait kell majd győzelemre vezetnünk.

Habár formálisan még nem lett bejelentve, de a Blizzard vezető szoftverfejlesztője, Carl Chimes egy CVG-nek adott interjújában elmondta, hogy a Heart of the Swarm címmel érkező kiegészítő legalább olyan epikus lesz, mint a Wings of Liberty.

"Jelenleg még mindig a fejlesztés stádiumában vagyunk, és eddig még nem kerültünk olyan közelre, hogy most bármit is bejelenthessünk," - mondta Carl Chimes hétfőn éjfélkor a StarCraft II nyitópartiján, Londonban. - "A következő kiegészítő a Zerg-ekre fókuszál, és legalább olyan epikus lesz, mint a Wings of Liberty." - tette hozzá.

A jelenlegi ismereteink szerint a StarCraft II három fejezetre lesz bontva, mely fejezetek egyenként tartalmazzák a három faj hadjáratát. 1. Terran: Wings of Liberty, 2: Zerg: Heart of the Swarm, 3: Protoss: Legacy of the Void.

A közelgő kiegészítésről bővebb információt az októberi BlizzCon-on fognak bejelenteni.

Azóta történt

Előzmények