A hardcore játékosoknak problémái lehetnek az Originnel

Az Electronic Arts Origin részlegének főnöke, David DeMartini elmondta az MCV oldalnak, hogy bár személy szerint nincs meglepődve a közösség reakcióján, azonban reméli, hogy a szolgáltatások bővítésével ezeken felül tudnak kerekedni a játékosok. Ilyen lesz többek között a Kickstarter által támogatott játékok Originen keresztül történő letöltésének lehetősége is.

- "Az emberek elfelejtetik, hogy amikor elindult a Steam, szintén sok hasonló visszajelzés érkezett a hardcore játékosoktól," - mondta David DeMartini. "Ahányszor csak az EA létrehoz valamit, ami jelentősnek számít az iparágban, az bizonyos mértékű reakciót vált ki, márpedig az Origin is egy ilyen változás jelképe."

Hozzátette még azt is, hogy bár a hardcore játékosoknak néha gondjaik akadhatnak az Originnel, azonban a közösség által finanszírozott játékokat (Kickstarter) ők is szeretik, ugyanis az egyike annak a kevés, általuk elkövetett dolognak, melyeket senki sem vitat, és egy negatív kritikát sem szólt még eddig róluk senki.

Azóta történt

Előzmények