A GT5 is megkapja a hivatalos kormányát

A Gran Turismo 5 című versenyjáték tovább folytatja elődei hagyományát, nevezetesen ehhez a részhez is érkezik egy saját logóval ellátott, hivatalos kiegészítő, ami ismét egy kormány lesz, ugyanis ezt a fajta játékot mással nem is lenne élvezetes játszani.

A T500RS névvel ellátott kiegészítőt a januári CES-en tervezik bemutatni, de egy-két kép már kiszivárgott róla, ezeket láthatjátok a cikkben. Ha hihetünk az információknak, a T500RS ugyanolyan mágneses szenzorokkal lesz felvértezve, mint a HOTAS Warthog botkormány, emellett pedig eddig még nem látott pontosságot tapasztalhatnak majd vele a játékosok.

Ezekért a nem mindennapi képességekért - ahogyan az várható is egy ilyen perifériától - mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, a Thrustmaster T500RS ára ugyanis nem kevesebb, mint 500 dollár lesz, ráadásul ebben az összegben a váltó még nincs is benne, így aki azt is szeretné, annak további kiadásokkal kell számolnia.

A kormányról végleges és pontos adatokat majd a januári CES-en fognak közölni, addig tessék ezen információkat tájékoztató jelleggel kezelni.

Előzmények