A Codemasters bejelentette a Dirt 3-at

A Codemasters Studios alelnöke, Gavin Cheshire egy EDGE magazinnak adott interjújában bejelentette, hogy már dolgoznak a Colin McRae: Dirt 3-on.

Az új rész szintén a Dirt 2 motorját fogja használni, de elmondása szerint több olyan elemet is beleépítenek a játékba, ami új tapasztalatokat és élményeket nyújt majd a játékosoknak. A fejlesztést a Codemasters Birmingham-i részlege végzi, akik a Dirt 3 mellett a Bodycount című FPS-en is dolgoznak.

"Sok jó dolgot fognak a srácok Birmingham-ban készíteni" - mondta Gavin Cheshire a magazinnak. "Elég, ha csak a Bodycount-ra vagy a Dirt 3-ra gondolunk. A második rész az angol fejlesztők ellenére is túlságosan amerikai jellegűre sikeredett, így a Dirt 3-ban jócskán visszaveszünk az amerikai hatásokból. Az egésznek az a lényege, hogy hagyjuk a csapatot újítani, így a birminghami fiúk sok új ötletet pakolnak majd a harmadik részbe."

Megjelenési dátumról és célplatformról semmit nem mondott a Codemasters-főnök, annyit azonban megemlített, hogy az E3-on pár extra információt láthatunk majd a Dirt 3-ról.

Azóta történt