A Civilization VI következő ingyenes újdonságai

A legutóbb kiadott előzetes a játékba érkező frissítésekre koncentrál.

A 2K és a Firaxis nemrég egy új videót adott ki, amiben bemutatja a Sid Meier’s Civilization VIkövetkező közösségi frissítésének változtatásait, módosításait és kiegészítéseit, melyek 2020. július 25-től lesznek elérhetők. A frissítést megelőzően a Firaxis 2020. június 24-én 20:00-tól egy közösségi élő közvetítés keretében fogja bemutatni az újdonságokat.

Az egyensúlyi változtatások mellett minden frissítés új funkciókat, köztük új szcenáriókat, játékmódokat vagy testreszabási lehetőségeket kínál. Az ehavi frissítéssel bemutatkozik a PC-s többjátékos mód, a Sid Meier’s Civilization VI: Red Death második szezonja, melyben 12 játékos mérkőzhet meg egy haldokló bolygóról menekülve, amit beborít a Red Death – egy folyamatosan növekvő radioaktív vihar.

A második évad átdolgozza a jelenlegi frakciókat és két újat is hoz magával, a Zombikat és Idegeneket. A Zombik esetében minden harci egység helyét élőhalott hordák veszik át, melyek képesek további zombikká alakítani a legyőzött ellenfeleket, de minden körben sérülnek. Eközben az Idegenek álcázó képességükkel képesek rajtaütni ellenfeleiken, vagy elmenekülni a veszélyes helyzetekből, emellett pedig még életük is regenerálódik.