A Civilization V: The Complete Edition a héten kerül a boltokba

A 2K és a Firaxis Games a mai napon bejelentették, hogy a Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition világszerte 2014. február 7-én válik elérhetővé digitális letöltés, illetve dobozos termék formájában, Windows PC platformra.

A Civilization V: The Complete Edition lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a 43 egyedi, történelmi vezető egyikét alakítva háborúkat vívjanak, diplomáciáról és hírszerzésről döntsenek, vallásokat alapítsanak, valamint új technológiákat fejlesszenek ki, azzal a céllal, hogy a világ által valaha ismert legerősebb birodalmat hozzák létre.

A Civilization V: The Complete Edition a lehetőségek szinte végtelen tárházát kínálja a világ meghódításához, mivel tartalmazza az eredeti, díjnyertes Sid Meier’s Civilization V stratégiai játékot, a kritikailag is elismert kiegészítőket – Gods & Kings valamint Brave New World – illetve az új, Conquest of the New World Deluxe Scenario-t, és az összes eddig megjelent kiegészítő tartalmat:

  • Civilization Pack: Babylon (Nebuchadnezzar II) (Civilizáció csomag: Babilon / 2. Nabukodonozor)
  • Cradle of Civilization – Americas map (A Civilizáció Bölcsője – Amerikák térkép)
  • Cradle of Civilization – Asia map (A Civilizáció Bölcsője – Ázsia térkép)
  • Cradle of Civilization – Mediterranean map (A Civilizáció Bölcsője – Mediterráneum térkép)
  • Cradle of Civilization – Mesopotamia map (A Civilizáció Bölcsője – Mezopotámia térkép)
  • Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca (Civilizáció és szcenárió duplacsomag: Spanyolország és Inkák)
  • Explorer’s Map Pack (Felfedezők Térképcsomagja)
  • Civilization and Scenario Pack: Polynesia (Civilizáció és szcenárió csomag: Polinézia)
  • Civilization and Scenario Pack: Denmark – The Vikings (Civilizáció és szcenárió csomag: Dánia – A vikingek)
  • Civilization and Scenario Pack: Korea (Civilizáció és szcenárió csomag: Korea)
  • Wonders of the Ancient World Scenario Pack (Az Antik Világ Csodái szcenárió csomag)
  • Scrambled Continents Map Pack (Véletlenszerű Kontinensek térképcsomag)
  • Scrambled Nations Map Pack (Véletlenszerű Nemzetek térképcsomag)

Az 1492-es évvel induló, új Conquest of the New World Deluxe Scenario (Az Újvilág Meghódítása) a játékosokat egy, az Atlanti-óceánt átszelő utazásra hívja, melynek során az európai királyházak megbízásából kell felfedezniük a Kínába és Indiába irányuló kereskedelem nyugati útvonalát. A korábban a Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca részeként megjelent tartalom Deluxe Scenario változatában a játékosok több civilizációval találkozhatnak, valamint élvezhetik a kibővült politikai és technológiai fa, új győzelmipont-rendszer, új épületek, csodák, erőforrások és egyebek adta lehetőségeket is. A február hetedikén, PC-re megjelenő Sid Meier’s Civilization V: The Complete Edition ajánlott fogyasztói ára 10.990 Ft. A Conquest of the New World Deluxe Scenario, melynek futtatásához szükséges a Brave New World kiegészítő, ingyenesen elérhetővé válik a Steam-en mindenki számára, aki korábban megvásárolta a második kiegészítőt. További lehetőségként – azok számára, akik még nem vásárolták meg a Brave New World kiegészítőt, a Conquest of the New World Deluxe Scenario mostantól ingyenes bónuszként jár a fent említett kiegészítőhöz.

Azóta történt

Előzmények