A Cataclysm legújabb bétája játék közben telepíti a frissítéseket

A Cataclysm legújabb béta kliense egy olyan képességgel is gazdagította a játékot, melynek köszönhetően a frissítések, patch-ek és egyéb update-ek sokkal gyorsabban települnek fel a gépünkre. A World of Warcraft legújabb kiegészítője ugyanis már a játék közben telepíti ezeket a frissítéseket, így nem kell kilépnünk a játékból.

A legújabb képességnek hála, ezentúl nem kell megszakítanunk a játékot, ha kijön egy újabb patch a játékhoz, mert az automatikusan települ a háttérben. Az információk szerint a legújabb béta kliens már tartalmazza ezt a lehetőséget, azonban azt még nem tudni, hogy ez a játék teljes egészében benne lesz, vagy csak a Cataclysm-specifikus letöltéseket gyorsítja.

Az pedig, hogy az új lehetőség mennyiben fogja megváltoztatni a játékban megszokott rendszeres hetenkénti karbantartási szüneteket, valószínűleg csak játék közben derül majd ki. Mindenesetre, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy részt vehet a Cataclysm bétájában, az tegyen vele egy próbát, és töltse le a legújabb klienst a Battle.net accountján keresztül.

Azóta történt

Előzmények