Black Ops 2 helyett Mass Effect 2 [Update: Ingyen ME Trilogy 50 embernek]

Szerintem senki sem örülne neki, ha megvenné az általa hőn várt játékot, és a dobozban csak annak felét találná. És itt most nem a kivágott DLC-kről van szó, hanem egy sokkal meglepőbb problémáról. A Call of Duty 2 dobozában ugyanis a pechesebb vásárlók az egy darab teljes játék helyett két felet kaptak. Konkrétan a Black Ops 2 első lemeze mellett a 2. korongon a Mass Effect 2 telepítője volt. Íme egy videó, melyet az egyik peches vásárló vett fel:

Azt, hogy miképpen keveredhettek össze az Activision és az EA által kiadott játékok, egyelőre nem tudni. Mindenesetre elképzelhető, hogy a sokszorosítóban történt a gikszer, és véletlenül a Mass Effect 2 lemezekre szitázták rá a Black Ops 2 második korongjának festését. Az Activision és a Treyarch eddig még nem kommentálta az esetet.

UPDATE: Amikor a BioWare tudomására jutott, hogy a Black Ops 2 játékosok véletlenül a Mass Effect 2 lemezét kapták a csomaghoz, érdekes felajánlást tettek: Amennyiben valaki a Black Ops 2 játékban Mass Effect 2 lemezt talált, fényképezze le magát az ominózus koronggal együtt, majd a képet küldje el a community@bioware.com email-címre. Az első 50 beérkezett és hitelesnek bizonyult fénykép beküldője ingyen Mass Effect Trilogy-t kap a cég felajánlásával.

Azóta történt

Előzmények