A BioWare felfogadta az egykori Big Huge games alkalmazottait

Egy ideje már a BioWare nem is titkoltan a következő Mass Effect játékon dolgozik, melynek megjelenése 2015-ben várható. A projekt elég nagyszabásúnak ígérkezik, hiszen a trilógia eseményei lezárultak, csak az univerzum marad meg, így teljesen új történetet és szereplőket kell megalkotniuk a készítőknek. Elmondásuk szerint nem is lesz valódi negyedik rész, viszont mivel a mentéseinket importálhatjuk majd, így valamilyen szinten visszaköszönnek az ottani cselekedeteink.

Miután a Kingdoms of Amalur című akció-RPG játék nem hozott kellő bevételt (Pedig azért nem volt olyan rossz játék), így az azt fejlesztő Big Huge Games időközben csődbe ment. Ám a BioWare most bejelentette, hogy az új Mass Effect játékot készítő csapatba felvette az egykori stúdió fejlesztőit, valamint az Impossible Studios volt alkalmazottait is. Az új csapattagokat a BioWare Montreal stúdiójába irányították, ott zajlik ugyanis a következő Mass Effect epizód fejlesztése.

A Kotaku oldalán megjelent riport szerint mostantól Colin Campbell lesz az új Mass Effect játék pályatervező csapatának vezetője, Ian Frazier pedig a vezető játékmenet tervezői posztot veszi át. A linken keresztül további információkat olvashatnak az érdeklődők...

Azóta történt

Előzmények