A Bethesda valami nagy dobásra készül

Az egyik legérdekesebb stúdió, amelyik egyelőre be nem jelentett projekteken dolgozik a következő generációra, az a Bethesda. Hogy miért? Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy olyan sorozatok vannak a tulajdonukban, mint a The Elder Scrolls, Doom, Quake, Rage, Fallout vagy a Prey – akkor a következő generációra készülő játékaik minden bizonnyal fel kell, hogy keltsék az érdeklődésünket. Pete Hines, a Bethesda PR osztályának ügyvezető igazgatója elmondta, hogy hamarosan be fognak jelenteni egy új projektet.

"Azt hiszem, hogy az idei évben sokkal többet fogtok hallani rólunk. Természetesen ennek része lesz az Elder Scrolls Online és a Dishonored DLC-i is, viszont valami új dolgot is be fogunk jelenteni, amely felkelti majd az emberek érdeklődését. Azt hiszem lesz lehetőségünk arra, hogy megmutassuk azt, amin dolgozunk" – mondta el Pete Hines az OXM-nek adott interjúban.

Természetesen Pete nem tért ki bővebben arra, hogy mi is az az egyelőre be nem jelentett projekt, amin a Bethesda dolgozik, viszont annyit elmondott, hogy érdemes rá várni: "Az emberek el lesznek ragadtatva attól, amit készítünk. Ez a projekt egy új szintre emelkedik majd, kibővíti a meglévő határokat és megújítja a műfaj szabályait."

Hines azt is hozzátette, hogy ha legközelebb ismét Londonban jár, akkor lehetséges, hogy bővebben is beszél a „nagy projektről” és megfigyeli, hogy az emberek hogyan reagálnak majd arra. Szerintetek melyik játék lehet az, amelyikről Pete Hines beszélt?

Azóta történt