Pletyka: A Bethesda leállíttatja a Prey 2 fejlesztését

A PS Focus című játékoldal olyan információk birtokába jutott egy állítólag "megbízható forrásból", miszerint a Human Head Studios által fejlesztett Prey 2 munkálatait leállíttatta a Bethesda. Erről állítólag jövő hét folyamán kapunk hivatalos bejelentést is.

A hírt közlő VG247 oldal munkatársai küldtek egy emailt a Bethesda részére, melyben a fent említett információk valódisága felől érdeklődnek. És bár nekik eddig még nem válaszolt a kiadó, ugyanakkor a Videogame Writers twitter-csatornáján közölték, hogy nekik a következőket felelték: - "Köszönjük, hogy felkerestek bennünket. Nem kívánunk kommentárt fűzni ehhez a történethez."

A Prey 2 című játék fejlesztését 2011. márciusában jelentették be, megjelenési időpontnak pedig az idei esztendő volt megjelölve. A játék PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra készül, viszont amennyiben a pletykák igaznak bizonyulnak, jövő héten bejelentik a fejlesztés leállítását.

Viszont addig, amíg ez be nem következik, kéretik pusztán pletykaként kezelni a fent elhangzottakat, erről ugyanis eddig hivatalos megerősítés még nem érkezett.

Azóta történt