A Battlefield Heroes a Holdra megy

Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás a lézerfegyveres hősöknek! A Battlefield Heroes, az EA nagy sikerű, ingyenesen játszható, rajzfilmes stílusú lövöldözős játéka 2012. április 18-án landol a Holdon; vadonatúj, űrkorszaki tartalmakkal színesítve a játékélményt. A játékosok felcsatolhatják a holdjáró csizmáikat, és elkezdhetik szökdécselve felfedezni a Lunar Landing nevű új térkép holdbéli tájait.

A Lunar Landing térkép teljesen új élménnyel bővíti a Battlefield Heroes játékmenetét, alapjaiban változtatva meg a külső nézetű lövöldözős játék hagyományos játékmenet-mechanikáját.

A Battlefield Heroes rajongói az új térkép mellett vadonatúj, űrkorszaki öltözékekkel szabhatják testre hőseik megjelenését: űrkalandorokhoz méltó szerelésekbe bújtathatják őket, de akár szkafanderbe is öltöztethetik karaktereiket, mielőtt hadba indulnának a Hold felszínén. Ráadásul – a sorozat történetében először – lézerfegyverek egész arzenáljához nyerhetnek hozzáférést, így hagyományos puskáikat és szerkentyűiket nagy erejű plazmaágyúkra cserélve ritkíthatják az ellenség sorait.