3,5 millió felett a Final Fantasy VII Remake

Remekül kezdett a felújítás, alig három nap alatt sikerült ezt a szép mennyiséget elérniük a készítőknek.

A Square Enix örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által világszerte elismert FINAL FANTASY VII REMAKE digitális és fizikai példányainak összesített eladása a 2020. április 10-i megjelenését követő 3 nap alatt túllépte a 3.5 milliót. A modern technológiákkal teljesen újraépített remake az RPG műfajt újraértelmező ikonikus eredeti játék újragondolása. A felejthetetlen karakterek és a videojátékok világában egyik legerősebbnek tartott története mellett a játék egy hibrid harcrendszerben egyesíti a valós idejű akció és a parancs alapú stratégia izgalmait. A projekt első játéka Midgar nyüzsgő, eklektikus városában játszódik és egy olyan önálló élményt nyújt, ami minden eddiginél mélyebbre merül el az ikonikus karakterekben és világban.

A Final Fantasy VII Remake jelenleg csak PlayStation 4-re érhető el, azonban 2021-ben újabb platformokra is ellátogathat a játék.

Azóta történt

  • Final Fantasy VII Remake teszt

    Évtizedek óta követelik a rajongók a világ egyik legikonikusabb játékának felújítását, és a Square Enix mostanra készült el azzal. Illetve a nyitófejezet újjáalkotásával – lássuk, mennyit ér ez a darabka