20 éves a Splinter Cell sorozat

A készítők egy hosszabb beszélgetős videóval készültek a születésnapra, amelyben felbukkan néhány művészi kép az első rész felújításából.

2013. óta nem kaptunk új részt a Splinter Cell sorozatból, Sam Fisher mindössze néhány játékban vendégszerepelt, de saját kalandot azóta sem kapott. Számos pletyka kapott szárnyra, hogy készülőben van egy új projekt, aztán végül tavaly év végén kiderült, hogy folytatás egyelőre nem várható, viszont jön a Splinter Cell Remake. Amíg a játékra várunk, addig érdemes lehet visszagondolni a különleges franchise indulására, amely 20 évvel ezelőtt, 2002-ben indult. A születésnap megünneplésére a készítők egy hosszabb beszélgetős videóval jelentkeztek, amelyben kicsit nosztalgiáznak, de azért felbukkan benne néhány új művészi kép a készülő felújításról.

[+]

Ti szerettétek a Splinter Cell sorozatot? Melyik rész volt számotokra a legélvezetesebb, és melyikről gondoljátok azt, hogy többet is kihozhattak volna belőle?

Ha esetleg ti is nosztalgiázós kedvetekben vagytok, akkor a sorozat legelső része most ingyenes PC-n az Ubisoft Store-ban, érdemes lehet begyűjteni.