DS rovat

79 teszt, 1202 hír

minden tesztek hírek

 • FIFA 09 megjelenési dátum

  Lassan Európa összes országában beindul az idei futballszezon, és természetesen a legújabb FIFA játékra sem kell már olyan sokat várni - ma ki is derült a megjelenés időpontja.

 • Új Nintendo DS 2009-ben?

  Számtalan alkalommal érkeztek már különféle pletykák egy esetleges újabb, továbbfejlesztett Nintendo DS modellről - erre a hétre is jutott egy érdekes darab.

 • Need for Speed Undercover: első infók & képek

  Befutottak az első képek és információk a Need for Speed sorozat következő, Undercover alcímmel ellátott folytatásából. Az új rész az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, moziszerű élményt kínál, és idén novemberben jelenik meg.

 • Final Fantasy IV - teszt

  A Square-Enix az FFIII Nintendo DS-es újragondolásával már megkezdte a sorozat 2D-s epizódjainak dimenzióbővítését, ám ez csak a főpróba volt: most megtudhatjuk, hogyan is fest új formában a széria sokak által leginkább kedvelt epizódja. Final Fantasy IV teszt.

 • Sonic Chronicles trailer

  A minőségi szerepjátékairól híres BioWare érdekes témát és platformot választott magának, hiszen Sonic RPG-t készít Nintendo DS-re - új Sonic Chronicles trailer.

 • The Incredible Hulk - teszt

  Az idei évben több szuperhős is visszatért a filmvászonra, és természetesen a kötelezően mellékelt hivatalos játékok sem maradhattak el mellőlük, így Bruce Banner, vagyis a hihetetlen Hulk is megkapta a maga interaktív formáját. The Incredible Hulk teszt.