De ez csak egy kép, nem gomb. 

Lehetett volna Klikkelhető kép, és akkor már gomb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Próbáltam bekapcsolni a Physx -et, azzal elég jól nézne ki(driver-ben néztem a CPU-t és a GPU-t is) nem látok semmit a game-ban ebből, igaz csak egy 8500GT -vel próbálom, valamint a játékban is kapcsolgattam (melyikkel lehet aktiválni?). 
Fel kell tenni a MOD -ot mindenképp?
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Felfel
CyPress

Az alap mapoknak annyire kevés fizika igénye van, hogy mindegy, hogy hw, vagy sw physics van. A kifejezetten physics-es pályákon fog látszani, de ezekből az Epic által van 3-4 darab, custom mapokból nem tudom mennyi létezhet.
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Így is elég jól néz ki néhány pályán a játék és persze az akciójeleneteknél sztem.
Pedig csak egy Geforce 8500GT 512MB kártyán nézem (patch nélkűl), 1024/768 -ban, 2xMSAA-val.
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

kihóttt a fórum megént 

Halihó! Számoljatok a fan-okhoz még 1-et....
!

CyPress

Sziasztok!
Nemrég vettem meg a játékot eredetiben, és az érdekelne, hogy található-e a neten valami olyan oldal, ahol igényes mapokat találok a játékhoz?
Játszottam még anno a 2004-el is, és hiányoznak annak a kültéri pályái 
Google a barátom, mobil a barátnőm, laptop a feleségem és Xbox a szeretőm.... :)

Holp 1-2-3 kezdésnek
http://holp.beyondunreal.com/index.html
ajánlom az 1 bol a subterranet .D
[ Szerkesztve ]
CyPress

http://www.map-factory.org/ut3
parancsolj! Van itt 1-2 remake, még 99-es pályákból is... 

Köszönöm mindegyikőtöknek! Már találtam pár mapot amin tudok nosztalgiázni 
Google a barátom, mobil a barátnőm, laptop a feleségem és Xbox a szeretőm.... :)

Sziasztok!
Van egy régi UT99-es CTF pája Command a neve (a legelső a játékban).
Ezt keresem Ut3 - as verzióba de nem nagy sikerrel...
Jó ideje vadászom a neten.
A Google és a youtube-se dobott ki semmi hasonlót 
Ha valaki tud segíteni ne tartsa magában 
Egy linket dobhatna mondjuk 
Segítségeteket előre is köszi!
[ Szerkesztve ]

Letöltöd az alábbi pályacsomagot, benne van.
[CTF Classic Map Pack]
[ Szerkesztve ]

ÚÚÚ ez nagyon faja !
1000 Köszönet érte! 

Nincs mit

UDV ujra :Valami ut3 osszezorenés pl 1-1 valami cupnak mondott valami?
CyPress

Jó lenne mert a banda szétesik lassan 

Lassan? Én is keveset vagyok mostanában.

elég szomoru .D jo ense voltam de moastanaban lesz mar idom talán
CyPress

Van UT klub az Iwiw -en.