navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >> >|

(#1) Lacza

Új Válasz Privát 2007-02-16 20:37:20

Lacza
(őstag)

[link]

Indulhat a topic, jöhetnek vélemények és ellenvélemények.

Én többször toltam végig az első részt és a kigészítőjet.Már nagyon várom ezt is:D

Béláim!!! Gyúrunk vazze?

(#2) Kindgrind válasza Lacza (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-02-16 20:43:47

Kindgrind
(fanatikus tag)

Hát az 1. rész az naon jó volt én is többször meg csináltam :) Mondjuk az Underworld már nem tetszet annyira :(
Ezt meg remélem h jó lesz. Megjelenés mikor lesz?

God hates us all

(#3) Lacza válasza Kindgrind (#2) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-02-19 08:43:08

Lacza
(őstag)

Már többvariációt is láttam:

nyáron, vagy összel vagy jövőre:(

Béláim!!! Gyúrunk vazze?

(#4) F3@R válasza Lacza (#3) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-02-19 08:57:21

F3@R
(tag)

rendszerkövit tudsz?

Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu

(#5) Humamage

Új Válasz Privát 2007-05-04 13:10:28

Humamage
(kvázi-tag)

Egy olasz oldalról:

Informations
title: Sacred 2: Fallen Angel
platform: PC Windows
developer: Ascaron
distribution: FX Interactive
publisher: Ascaron
no. players: 1
system requirements: Pentium III 1 Ghz 256 Mb RAM 1 Gb di spazio su hard disk
release date: 28-03-2008
video system: PAL
support: CdRom
age rating: da 12 anni in su

(#6) Janoska26 válasza Humamage (#5) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-06-01 18:54:12

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
(LOGOUT blog)

jó látni, hogy egy új játék nem egy űrhajót kér :C

Főhuszár:-)))Senkinek az üzelti dolgaiért nem vállalok felelősséget, csakis a sajátomért...

(#7) frame>24 válasza Lacza (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-06-02 17:16:27

frame>24
(őstag)

már kb. 3 hónapja él az a lap (v. több), de még mindig csak a szeráf van kész....
azért várom, h mi lesz belőle

mod: bocs, vazze, van sedó varrior is....jee

[Szerkesztve]

▏▎▍▋▊▉ "He was trying to buy more sand for his hour glass. I wasn't selling any." (Max) // LOAD "*",8,1

(#8) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-06-16 06:41:46

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Már Én is nagyon várom. Az első részt több karakterrel is végigvittem, az Underworld-öt csak a démonnal. A második rész egyenlőre jobbnak néz ki, reméljük hogy nem csak grafikai tuningról lesz majd szó, hanem tényleg letesznek valami újat is az asztalra. A megjelenés az utolsó infók szerint 2007. Október. Majd elválik.

Aki esetleg érdeklődik az ilyesféle játékok iránt, annak hagy ajánljam a Legend - Hand of God című játékot. Szerintem most hack&slash-féle akció-RPG-ben az lesz a nyerő (Persze, a Diablo 3 megjelenéséig :DDD ) [link]

Ha az online karakterem nickjére vagy kíváncsi, az mindenhol ugyanaz, Perfect World, RoM, Allods Online, Star Trek Online, mindenhol Vistaboy a mainem. :)

(#9) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-07-29 07:42:50

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Egy friss Sacred 2 Interjú Peter Kullgard-al: [link]
Ja, és egy pár új kép, pl.:
[kép]

[Szerkesztve]

Ha az online karakterem nickjére vagy kíváncsi, az mindenhol ugyanaz, Perfect World, RoM, Allods Online, Star Trek Online, mindenhol Vistaboy a mainem. :)

(#10) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-08-06 05:53:36

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

GDC 07 Interjú: [link]

[Szerkesztve]

(#11) krómX válasza Vistaboy (#10) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-08-06 11:26:30

krómX
(őstag)

jól értettem, hogy csak muliplay lesz benne, mondjuk mintha a végén azt mondta volna hogy 300h játék + multiplay, most akkor? :F

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#12) Vistaboy válasza krómX (#11) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-08-07 08:13:12

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Úgy értette, hogy úgy 300 óra, ha single player-ben az összes választható karakterrel végigviszed. A multi lesz a fő erőssége, azért emeli ki annyira.
Hát majd meglátjuk, ha nem lesz benne legalább olyan hosszú single-rész, mint az elsőben, akkor felejtős lesz hamar. :)

(#13) ollie válasza krómX (#11) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-08-07 09:08:13

ollie
(MODERÁTOR)
(LOGOUT blog)

Azt mondta, hogy nincs külön single meg multi mód. Elindítod a játékot, és bármikor meghívhatsz bárkit, hogy csatlakozzon. Persze rajtad áll, hogy egyedül vagy többen nyomjátok.

*** DEAD SPACE DOWNFALL eladó! http://tiny.cc/fgiqf *** RSS http://logout.hu/hirfolyam/rss/szerzo/ollie/bejegyzesek.xml *** 4. Battleforge verseny szavazás: http://tiny.cc/yuW1p ***

(#14) krómX válasza Vistaboy (#12) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-08-07 10:52:11

krómX
(őstag)

hát igen az elsőben lehetett barangolni rendesen :R , remélem itt is lehet majd
szerk: mármint olyan sokat

[Szerkesztve]

"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

(#15) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-08-23 18:43:07

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Új Fallen Angel videó: [link]

(#16) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-09-27 07:52:55

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Új Sacred 2 Screenshots

Videó a GC Sacred 2 Multiplayer Event-ről

(#17) Janoska26 válasza Vistaboy (#16) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-27 09:33:41

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
(LOGOUT blog)

nagyon szép :C csak az a baj, hogy az 1. résszel persze nem játszottam, és így elég gáz elkezdeni egy játékot, hogy szinte semmit sem tudok róla :F :DDD

Főhuszár:-)))Senkinek az üzelti dolgaiért nem vállalok felelősséget, csakis a sajátomért...

(#18) Peet210 válasza Humamage (#5) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-27 09:55:02

Peet210
(őstag)
(LOGOUT blog)

El se hiszem, hogy egy ilyen gépen megmozdul a játék.

Egyébként az első rész nekem tetszett vigigtoltam nem is egyszer bár a kiegszítőt még nem toltam végig (bár lehet mostanában megteszem)

Reméljük a második is lesz legalább olyan mint az első vagy még jobb.

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#19) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-09-30 15:29:32

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Kicsit megkésve ugyan, de a Hardwired is bemutatta a Sacred 2 Shadow Warrior class-t.

Belinkeltem, hátha van benne újdonság.

(#20) Jimmike

Új Válasz Privát 2007-10-02 14:44:05

Jimmike
(kvázi-tag)

Szevasztok! Bocs, hogy ide írok, de nem találtam a Sacred1 topicot.

Kérdésem a következő:

Van az a főküldetés, amikor vizet kéne vinni a sivatagban egy haldokló katonának. Na moost én nem értem, hogyan kéne a vizet oda vinni. A térképen jelölt helyen egy rom mellett van egy pocsolya és mellette folyamatosan megjelenik egy kék színű villógás. Na most én ebbe beleállok, de semmi sem történik.

Ha tudtok, segítsetek!

Túl fiatalon születtem, még egy éves sem voltam ...

(#21) Vistaboy válasza Jimmike (#20) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-03 16:03:00

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Másolásvédelmi bug. Azért nincs ott a kulacs, mert nem eredeti a játékod. Vedd meg eredetiben, és nem lesz vele gond. Mivel a játék már Budget kategóriájú, ezért nem is drága.

(#22) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-10-03 16:05:30

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Sacred 2 Napszakok váltakozása.

Megjegyzés: Hűha! Ennyi érdekesség, ami ebből kiderül. :P

(#23) Gave válasza Jimmike (#20) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-03 16:07:43

Gave
(senior tag)

ird be a konzolba , h wasser :) v hogyvan németül a víz..ja és vedd mef ..nem drága mostmár

Weboldal/Grafika tervezést vállalok: [+] Minden hozzám irányított ügyfél/megegyezés után 8% jár a teljes összegből [Érdeklődni akármelyik elérhetőségemen tudsz]

(#24) L|zsidoboz válasza Jimmike (#20) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-03 16:09:02

L|zsidoboz
(őstag)

vagy cheattel vidd át azt a küldetést. ;)

♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

(#25) Jimmike válasza L|zsidoboz (#24) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-04 12:29:41

Jimmike
(kvázi-tag)

Azt hogyan kell?

Ezenkívül van még másolásvédelmi szivatás?

(#26) Vistaboy válasza Jimmike (#25) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-04 18:19:33

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

A konzolba kell beírni németül azt, hogy víz.
De többet nem segítek. :U

(#27) Szuperboci

Új Válasz Privát 2007-10-04 18:33:45

Szuperboci
(senior tag)

nem is rossz,első rész szentem gyenge dio utánzat volt,ezt valószinü többet fogom tolni 10 percnél :D
Picit Titan Quest beütése van,de jó lesz várom már . :R

Silent World...Just once pls....

(#28) Jimmike

Új Válasz Privát 2007-10-08 09:31:53

Jimmike
(kvázi-tag)

Tudom, hogy buta kérdés, de nem nagyon értek a géphez.

Milyen gombot kell megnyomni, hogy tudjak írni a consolba?

(#29) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-10-29 07:51:17

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Pár új kép:

(#30) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-11-09 07:56:42

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Ismét érkezett egy pár új kép:

És egy friss keletű, elég tartalmas cikk.

[ Szerkesztve ]

(#31) Sirandrish

Új Válasz Privát 2007-11-09 08:00:55

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

ez a game annyira nem tetszik(vagyis az első része) de azért várom..kiváncsi leszek:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#32) Vistaboy válasza Sirandrish (#31) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-09 09:19:30

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Nekem tetszett az első, Seraphim-mal és Wood Elf-el is végigjátszottam. (Feminim típus vagyok). :DDD

(#33) Sirandrish válasza Vistaboy (#32) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-09 09:20:13

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

nemtudom nekem valahogy nem jött be...nem hozta a Dios filinget pedig én azt vártam :U

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#34) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-11-17 17:55:07

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Egy friss interjú a HEXUS Gaming oldalán.

Jöhetne már a game. :R

(#35) Vandit.

Új Válasz Privát 2007-11-17 23:30:21

Vandit.
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Sacred 2-öt akarok azonnal. :(((

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL >>>BMW<<< Óvakodj a türelmes ember haragjától!!!

(#36) frame>24 válasza Vistaboy (#34) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:13:09

frame>24
(őstag)

Elolvastam a cikket. Már épp kirobbantam az örömtől, oly buzdító dolgokat írnak, erre a végén:
"The bad news is that if you unlock an achievement it will only be the host who gets the points, but multiplayer mode should be a good way to work together to unlock achievements,..."
Hát ez nem tetszett az 1. részben sem, quest-ezésnél mindig veszekedni kellett, hogy ki kapjon egy adott bonus/jutalom-cuccot, ill. váltani egymást. Erre itt meg - ha jól értem - még ennyi lehetőség sincs, mindenképp a host kap mindent
Miért, azt kérdem, miééért??? Megőrülök, hát nem lehet a diablo egyszerű és jól működő rendszerét rekreálni?? Hiába a technika + a szép graf. megen jól bevásárolunk
pi**ába!

▏▎▍▋▊▉ "He was trying to buy more sand for his hour glass. I wasn't selling any." (Max) // LOAD "*",8,1

(#37) Ripper03

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:15:53

Ripper03
(PH! addikt)

Gamestarba néztem egy gstv-t tök lol volt.A 2 csávó szinkronizált kicsit, egy questet adó embert.Megprobálok idézni:
Te menj már el és ölj le 12 farkast mert az anyira kell nekem és majd kapsz valamit cserébe:)
Nekem a game nem jön be igaz 1-el játszottam, de nekem nem tetszik.Meg mikor a házba bemegy a hősünk borzasztó

A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

(#38) frame>24 válasza Ripper03 (#37) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:19:52

frame>24
(őstag)

hát kb, elég röhejes - most ezt a quest-re értettem, a ház még hagyján...

[ Szerkesztve ]

(#39) Sirandrish

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:21:51

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

Képekről jobbnak néz ki mint az egy:)

(#40) Ripper03 válasza Sirandrish (#39) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:30:12

Ripper03
(PH! addikt)

Szerintem ugyan olyan mint az egy ugyan az benne minden:DJó ezt csak azért írtam mert nekem nem tetszik a game:)

(#41) Sirandrish válasza Ripper03 (#40) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:47:51

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

az 1 nekem sem tetszik ugyhogy ha ez a garfot leszámita valóban ugyanaz akkor engem sem fog meghatni a dolog:)

(#42) Ripper03 válasza Sirandrish (#41) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:51:07

Ripper03
(PH! addikt)

Én már letettem mindegyikről :DDD

(#43) Sirandrish válasza Ripper03 (#42) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 11:59:21

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

én azért a 2nek még adk egy esélyt hátha..maga a stilus nagyon bejön tehát szeretem az ilyen gameket csak az egybe valahgy a megvalósitásokkal volt a gond..

(#44) Ripper03 válasza Sirandrish (#43) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 12:06:05

Ripper03
(PH! addikt)

Hát sok sikert :R

(#45) Sirandrish válasza Ripper03 (#44) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 12:06:41

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

ezt inkább a gamenak kéne mondani mert én nyitott vagyok:)

(#46) Ripper03 válasza Sirandrish (#45) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 12:08:50

Ripper03
(PH! addikt)

lol:):)

(#47) Vistaboy válasza frame>24 (#36) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-25 05:42:08

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Hát, nem véletlenül mondják, hogy ahol jó van ott rossznak is kell lennie. :(

Itt egy friss beszámoló, és egy pár új screenshot.

Sirandrish: Hát szerintem is megér legalább egy próbát. A grafika ütősnek tűnik, a játékmenet pedig majd kiderül. Mindenesetre nekem az első rész is tetszett, bár lehet hogy ha lett volna mellette egy Diablo aktuális rész vagy kiegészítő, akkor a kukában landolt volna. :P

Ripper03: Én a Titan Quest-el voltam így, abszolút nem tetszett a game. Azután a kiegészítő megjelenésekor kipróbáltam, és végig is vittem az alapjátékot (Mivel a kiegészítőbe csak úgy foghattam bele), és a kieget is elvittem kb. a feléig. Tovább már nem, mert ott már annyira bedurvult a játék, hogy nem volt türelmem hozzá. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48) Ripper03 válasza Vistaboy (#47) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-25 13:22:23

Ripper03
(PH! addikt)

Én meg úgy voltam a Sacred 1-el, hogy elvittem egy darabig ott bonyolult volt és letöröltem :DDD

(#49) Sirandrish válasza Vistaboy (#47) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-25 13:27:31

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

egy próbát adok neki:)
a TQ-t viszont én csupán kb 10szer toltam végig a kieget is:)

a képeket elnézve ilyen TQ-s lesz hogy rázoomolhatsz a hajára is:D

[ Szerkesztve ]

(#50) Vistaboy válasza Ripper03 (#48) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-25 14:31:06

Vistaboy
(GAMEPODDER)
(LOGOUT blog)

Mi volt benne a bonyolult? Elsőre tényleg kicsit kuszának tűnik, de meg lehet szokni. Egy Baldur's Gate után semmiség. :DDD

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >> >|