[link]
Indulhat a topic, jöhetnek vélemények és ellenvélemények.
Én többször toltam végig az első részt és a kigészítőjet.Már nagyon várom ezt is
Béláim!!! Gyúrunk vazze?

Hát az 1. rész az naon jó volt én is többször meg csináltam
Mondjuk az Underworld már nem tetszet annyira 
Ezt meg remélem h jó lesz. Megjelenés mikor lesz?
God hates us all

Már többvariációt is láttam:
nyáron, vagy összel vagy jövőre
Béláim!!! Gyúrunk vazze?

rendszerkövit tudsz?
Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu

Egy olasz oldalról:
Informations
title: Sacred 2: Fallen Angel
platform: PC Windows
developer: Ascaron
distribution: FX Interactive
publisher: Ascaron
no. players: 1
system requirements: Pentium III 1 Ghz 256 Mb RAM 1 Gb di spazio su hard disk
release date: 28-03-2008
video system: PAL
support: CdRom
age rating: da 12 anni in su
jó látni, hogy egy új játék nem egy űrhajót kér 
Főhuszár:-)))

már kb. 3 hónapja él az a lap (v. több), de még mindig csak a szeráf van kész....
azért várom, h mi lesz belőle
mod: bocs, vazze, van sedó varrior is....jee
[Szerkesztve]
▏▎▍▋▊▉ "It insults the dead when you treat life carelessly. "// LOAD "*",8,1
Már Én is nagyon várom. Az első részt több karakterrel is végigvittem, az Underworld-öt csak a démonnal. A második rész egyenlőre jobbnak néz ki, reméljük hogy nem csak grafikai tuningról lesz majd szó, hanem tényleg letesznek valami újat is az asztalra. A megjelenés az utolsó infók szerint 2007. Október. Majd elválik.
Aki esetleg érdeklődik az ilyesféle játékok iránt, annak hagy ajánljam a Legend - Hand of God című játékot. Szerintem most hack&slash-féle akció-RPG-ben az lesz a nyerő (Persze, a Diablo 3 megjelenéséig
) [link]
"Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. Áldott az az ember, aki szenved. Azért, mert egyszer megpróbálta, az élet koronáját érdemli. Istenem, mennyei tûz, légy könyörületes." Elfen Lied.
Egy friss Sacred 2 Interjú Peter Kullgard-al: [link]
Ja, és egy pár új kép, pl.:
[Szerkesztve]
"Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. Áldott az az ember, aki szenved. Azért, mert egyszer megpróbálta, az élet koronáját érdemli. Istenem, mennyei tûz, légy könyörületes." Elfen Lied.
GDC 07 Interjú: [link]
[Szerkesztve]
jól értettem, hogy csak muliplay lesz benne, mondjuk mintha a végén azt mondta volna hogy 300h játék + multiplay, most akkor? 
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"
Úgy értette, hogy úgy 300 óra, ha single player-ben az összes választható karakterrel végigviszed. A multi lesz a fő erőssége, azért emeli ki annyira.
Hát majd meglátjuk, ha nem lesz benne legalább olyan hosszú single-rész, mint az elsőben, akkor felejtős lesz hamar. 
Azt mondta, hogy nincs külön single meg multi mód. Elindítod a játékot, és bármikor meghívhatsz bárkit, hogy csatlakozzon. Persze rajtad áll, hogy egyedül vagy többen nyomjátok.
I am a digital guy in an analog world *** Vigyázat, a moderátor harap!
hát igen az elsőben lehetett barangolni rendesen
, remélem itt is lehet majd
szerk: mármint olyan sokat
[Szerkesztve]
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"
Új Fallen Angel videó: [link]
Videó a GC Sacred 2 Multiplayer Event-ről
nagyon szép
csak az a baj, hogy az 1. résszel persze nem játszottam, és így elég gáz elkezdeni egy játékot, hogy szinte semmit sem tudok róla

Főhuszár:-)))
El se hiszem, hogy egy ilyen gépen megmozdul a játék.
Egyébként az első rész nekem tetszett vigigtoltam nem is egyszer bár a kiegszítőt még nem toltam végig (bár lehet mostanában megteszem)
Reméljük a második is lesz legalább olyan mint az első vagy még jobb.
Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.
Kicsit megkésve ugyan, de a Hardwired is bemutatta a Sacred 2 Shadow Warrior class-t.
Belinkeltem, hátha van benne újdonság.

Szevasztok! Bocs, hogy ide írok, de nem találtam a Sacred1 topicot.
Kérdésem a következő:
Van az a főküldetés, amikor vizet kéne vinni a sivatagban egy haldokló katonának. Na moost én nem értem, hogyan kéne a vizet oda vinni. A térképen jelölt helyen egy rom mellett van egy pocsolya és mellette folyamatosan megjelenik egy kék színű villógás. Na most én ebbe beleállok, de semmi sem történik.
Ha tudtok, segítsetek!
Túl fiatalon születtem, még egy éves sem voltam ...
Másolásvédelmi bug. Azért nincs ott a kulacs, mert nem eredeti a játékod. Vedd meg eredetiben, és nem lesz vele gond. Mivel a játék már Budget kategóriájú, ezért nem is drága.
Sacred 2 Napszakok váltakozása.
Megjegyzés: Hűha! Ennyi érdekesség, ami ebből kiderül. 

ird be a konzolba , h wasser
v hogyvan németül a víz..ja és vedd mef ..nem drága mostmár
Weboldal/Webáruház(os)/Grafika tervezést/készítést vállalok

vagy cheattel vidd át azt a küldetést. 
♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

Azt hogyan kell?
Ezenkívül van még másolásvédelmi szivatás?
A konzolba kell beírni németül azt, hogy víz.
De többet nem segítek. 

nem is rossz,első rész szentem gyenge dio utánzat volt,ezt valószinü többet fogom tolni 10 percnél 
Picit Titan Quest beütése van,de jó lesz várom már . 
Silent World...Just once pls....

Tudom, hogy buta kérdés, de nem nagyon értek a géphez.
Milyen gombot kell megnyomni, hogy tudjak írni a consolba?
Ismét érkezett egy pár új kép:
És egy friss keletű, elég tartalmas cikk.
[ Szerkesztve ]
ez a game annyira nem tetszik(vagyis az első része) de azért várom..kiváncsi leszek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Nekem tetszett az első, Seraphim-mal és Wood Elf-el is végigjátszottam. (Feminim típus vagyok). 
nemtudom nekem valahogy nem jött be...nem hozta a Dios filinget pedig én azt vártam 
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Egy friss interjú a HEXUS Gaming oldalán.

Jöhetne már a game. 
Sacred 2-öt akarok azonnal. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Elolvastam a cikket. Már épp kirobbantam az örömtől, oly buzdító dolgokat írnak, erre a végén:
"The bad news is that if you unlock an achievement it will only be the host who gets the points, but multiplayer mode should be a good way to work together to unlock achievements,..."
Hát ez nem tetszett az 1. részben sem, quest-ezésnél mindig veszekedni kellett, hogy ki kapjon egy adott bonus/jutalom-cuccot, ill. váltani egymást. Erre itt meg - ha jól értem - még ennyi lehetőség sincs, mindenképp a host kap mindent
Miért, azt kérdem, miééért??? Megőrülök, hát nem lehet a diablo egyszerű és jól működő rendszerét rekreálni?? Hiába a technika + a szép graf. megen jól bevásárolunk

Gamestarba néztem egy gstv-t tök lol volt.A 2 csávó szinkronizált kicsit, egy questet adó embert.Megprobálok idézni:
Te menj már el és ölj le 12 farkast mert az anyira kell nekem és majd kapsz valamit cserébe
Nekem a game nem jön be igaz 1-el játszottam, de nekem nem tetszik.Meg mikor a házba bemegy a hősünk borzasztó
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

hát kb, elég röhejes - most ezt a quest-re értettem, a ház még hagyján...
[ Szerkesztve ]
Képekről jobbnak néz ki mint az egy

Szerintem ugyan olyan mint az egy ugyan az benne minden
Jó ezt csak azért írtam mert nekem nem tetszik a game
az 1 nekem sem tetszik ugyhogy ha ez a garfot leszámita valóban ugyanaz akkor engem sem fog meghatni a dolog

Én már letettem mindegyikről 
én azért a 2nek még adk egy esélyt hátha..maga a stilus nagyon bejön tehát szeretem az ilyen gameket csak az egybe valahgy a megvalósitásokkal volt a gond..

Hát sok sikert 
ezt inkább a gamenak kéne mondani mert én nyitott vagyok

lol

Hát, nem véletlenül mondják, hogy ahol jó van ott rossznak is kell lennie. 
Itt egy friss beszámoló, és egy pár új screenshot.
Sirandrish: Hát szerintem is megér legalább egy próbát. A grafika ütősnek tűnik, a játékmenet pedig majd kiderül. Mindenesetre nekem az első rész is tetszett, bár lehet hogy ha lett volna mellette egy Diablo aktuális rész vagy kiegészítő, akkor a kukában landolt volna. 
Ripper03: Én a Titan Quest-el voltam így, abszolút nem tetszett a game. Azután a kiegészítő megjelenésekor kipróbáltam, és végig is vittem az alapjátékot (Mivel a kiegészítőbe csak úgy foghattam bele), és a kieget is elvittem kb. a feléig. Tovább már nem, mert ott már annyira bedurvult a játék, hogy nem volt türelmem hozzá. 
[ Szerkesztve ]

Én meg úgy voltam a Sacred 1-el, hogy elvittem egy darabig ott bonyolult volt és letöröltem 
egy próbát adok neki
a TQ-t viszont én csupán kb 10szer toltam végig a kieget is
a képeket elnézve ilyen TQ-s lesz hogy rázoomolhatsz a hajára is
[ Szerkesztve ]
Mi volt benne a bonyolult? Elsőre tényleg kicsit kuszának tűnik, de meg lehet szokni. Egy Baldur's Gate után semmiség.