Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz Oppenheimer #12564 üzenetére
Csak a daleskit próbálom, nem nagyon van sokkal több amúgy az euphoriában sem. De ha jól emlékszem pont tegnap jelent meg nekik az 1.0-s romjuk.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
vicze
félisten
válasz Oppenheimer #12577 üzenetére
Hát táncikáltak már kicsit ebben az ügyben... Meg a per miatt kikerült belső kommunikáció tényleg rémisztő.
Megy ugye a legfőbb kérdés, hogy mi kap támogatást mert nem mindegy, hogy a CM11S, vagy az alap CM11, ami most is kap nightly-kat. CM12 még csak user ROM-ok vannak és semmi hivatalos.
A legfőbb kérdés, hogy lesz-e CM12S vagy sem? -
Danika256
aktív tag
válasz Oppenheimer #12596 üzenetére
Éppen hogy nem sajna 15-25%-al lassabb a 33-as verziónál. De épp most találtam meg, Calkulin tovább moddolta a gyári 44-es verziót, írja is, hogy sokkal gyorsabb. Hát lehet meglesem, hátha beoptimalizálta szuperül.
-
Danika256
aktív tag
válasz Oppenheimer #12600 üzenetére
SD-t is leszoktam, mert OTG-n flashelem fel a ROM-ot külső SD-ről.Nehogy valami szemét lassítsa be a friss rendszert..
-
hkari
őstag
válasz Oppenheimer #12650 üzenetére
Csak simán wipeoltam egyet, aztán instal ZIP-el ment rá a rom. Elkezdte, leraktam az asztalra, aztán amikor visszanéztem akkor totál sötétség már... Semmire nem hajlandó. A windows csak annyit ismer fel belőle amit írtam és ennyi
-
hkari
őstag
válasz Oppenheimer #12652 üzenetére
Nincs. Az eszközkezelőben írja ezt a windows.
-
hariboh
tag
válasz Oppenheimer #12664 üzenetére
Írtam privátot, köszönöm!
-
hariboh
tag
válasz Oppenheimer #12674 üzenetére
Sorry, akkor leírom itt
Mennyire gördülékeny N5-höz képest az Opo? Nyilván nincs nagy különbség, legalábbis olyan biztos nincs, ami "túlélhetetlen", de azért mégis csak előfordulhat valamicske különbség. Valamint mennyire stabilak a custom romok OPO-ra? Egyáltalán szerinted van szükség romolásra, vagy "stock" cm elég feature-t biztosít?
Meg úgy nagy általánosságban; ha választanod kéne N5 és OPO között, jelenleg melyik mellett döntenél, és miért?
Köszönöm. -
senior tag
válasz Oppenheimer #12693 üzenetére
Egyszer egy napsütéses napon mit össze forgattam a telefont a kocsiban navigálás közben, azt hittem elromlott a kijelzőm, míg le nem vettem a szemüveget...
-
Avicularia
veterán
válasz Oppenheimer #12771 üzenetére
Mi? A youtube reklámok szűrése?
-
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #12811 üzenetére
támogatnám
-
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #12822 üzenetére
temasek romja illetve ak kernelje sem rossz, sőőőt... de egy folyamatosan fejlesztés alatt álló cm12 rendszernél szerintem a stock kernel a legjobb választás.
-
FeRkE
őstag
válasz Oppenheimer #12861 üzenetére
Ez egy felesleges kérdés volt...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #12917 üzenetére
Upsz... Nekem most dobta be a Now na majd elbeszelgetek vele..
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #12921 üzenetére
Most L alatt eldobta a GSMet. Viszont magatol meg is javult... Erdekes. Na majd figyelem meg....
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #12959 üzenetére
nekem is hibátlan
-
szkorhetz
őstag
válasz Oppenheimer #13045 üzenetére
Jobb lett?
Én a temasek félét használom, gyakorlatilag hibátlan és gyors mint a veszedelem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #13051 üzenetére
Nem tudom, a kinyaiaktól minden kitelik. Megjegyzem a kínai OPO-kon tudtommal az van gyárilag. De csak azért ezt mondtam, mert nem tudom, hogy akarja hívni a OP a saját verzióját.
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #13090 üzenetére
Ha lesz egy ki szabadidod, figyeld meg, hogy nem mindenhol
-
veterán
-
Vagany
őstag
válasz Oppenheimer #13166 üzenetére
Ez jó hír , remélem nem kacsa .
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
vicze
félisten
válasz Oppenheimer #13166 üzenetére
Hát erre nem látok választ: "Will there be a CM12s for the OPO or just CM12?"
Ezenkívül az S-es változat nincs említve. -
vicze
félisten
válasz Oppenheimer #13176 üzenetére
Hát kíváncsi vagyok mi fog történni, mert elég nagy a csönd, így lehet a háttérben voltak tárgyalások.
OnePlus fórumokon nincs semmi infó? -
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #13179 üzenetére
Erre én december végén jöttem rá, hogy itt 2-3 hónapig még nem lesz értelmes official 5.0, ezért kezdtem el utánanézni, hogy mik az ajánlottam customLollik.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #13181 üzenetére
Hát azt nem tudom.. de kérjél asztali néztetet a böngetőben
-
vicze
félisten
válasz Oppenheimer #13190 üzenetére
Valószínű szinte 0, de legalábbis kevés és csak a külső övezetekben. A 1800-as hálózatot a 800-as bekapcsolásával együtt átrakták Cat. 4.-re(150Mb) és ezzel együtt elindult a Cat. 6(300Mb) tesztje az Infoparknál.
A 1800-as BP lefedettsége szinte teljes volt már november előtt is, és minden nagyvárosban volt. Teljesen felesleges lenne 800-ast mellé rakni.
Ez az 1800-as térkép, ez pedig a 800-zal kiegészített. -
Mittu88
senior tag
válasz Oppenheimer #13204 üzenetére
És 1800-ra át fognak állni T-mobilék kisebb településeken, vagy marad a 800?
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #13268 üzenetére
Ladies first thing:
"And the person that did this was running this, basically everyone was on a flight when this happened. The person that did this was new to the company, and when we landed we were like “oh S&%* we gotta fix this."
looks, mi ez szöveg
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #13268 üzenetére
félreolvastam, sry
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Farcy
csendes tag
válasz Oppenheimer #13288 üzenetére
az éjjel 45%-on raktam le és nyomtam ki minden futó alkalmazást, reggelre pedig 23%-on volt..a kijelző idő 3 óra és 40 perc volt..egyedül a wifi volt bekapcsolva..és ez összesen kb 17 óra.. a 44S volt hogy 30-32 órát is bírt.. ja és mi a fene lehet ez a 36% egyéb? ilyet még nem is tapasztaltam..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #13291 üzenetére
De sracok mondom nekem a 6-os gyari kernellel ugy fogyaszt mint a 44s ! nem AK meg semmi mas. Csak sajat kernellel. Az 5-os nekemis rossz volt de a 6-os az csudalatos!
-
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #13316 üzenetére
Nem olyan - sajnos, mert én is arra gyúrtam
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #13353 üzenetére
+1
Szigoruan a sajat kernelukkel.
A Franco is csak addig volt erdekes, amig a fogyasztast hamarabb megreszeltek benne, mint Pistaek. Onnantol, hogy a gyari is ugy fogyaszt, mint a Franko es tarsai, csak a bugokat hozhatja magaval a kulso kernel.
-
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #13353 üzenetére
CM12 nightly mióta stabil? egy rakás bughalmaz , pont ezért nightly amit a cyanogen többször is leír a facebook oldalukon, aki napi használtra akarja használni a telefont, maradjon még 44S-en.
(#13357) mgTerminator : melyik TWRP? meg ha már itt tartunk, a TWRP is custom, szóval nem a stock recovery....
[ Szerkesztve ]
-
DeBe
tag
válasz Oppenheimer #13375 üzenetére
...és akkor a 100?
-
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #13385 üzenetére
Jogos, nem számoltam semmit Akkor nemtom.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Bobm
tag
válasz Oppenheimer #13388 üzenetére
Csikozodas? Sima full hd hogy működik? Képminoség CM11S-hez képest?
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
Bobm
tag
válasz Oppenheimer #13394 üzenetére
Köszi. Tettem is egy próbát legalábbis akartam volna a mai friss rom egy nagy rakás sz@r. Első iindítás nál hibát ír ki(rendszer ui lealt) . Nagy nehezen sikerült kikapcsolni és vvisszarakni a mentest de ugyan ez. Csináltam törlést is de semmi vváltozott ugyan ez a hiba. Tudnátok segíteni hogy hogyan tudnám újra működő keppesé tenni? Recovery-be be tudok lépni. Annyi még hogy amikor bekapcsolom akkor a 1+ power by Android után egy ideig a csak 1+ marad és utána indul el. Amúgy cm11S 25R mentésem van.
Privát üzenetre illik válaszolni! OnePlus One 64GB (12S)
-
M0RGI
őstag
válasz Oppenheimer #13375 üzenetére
Jó tudni!
Nekem is gyanús volt, hogy 100%-on ilyen kis méretű fotókat csinál.
Kösz a tippet! -
ittakary
nagyúr
Oppenheimer: megtaláltam a hsz-ed, viszont nem találtam meg a 44Scamera.apk-t. Ebben tudsz segíteni? -
Criton
veterán
a google cameránál is ugyan ez a helyzet....
-
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #13443 üzenetére
Köszönetem! Juhu!
-
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #13443 üzenetére
Esetleg a 44S-ről a Gallery is megtalálható a csodagyűjteményedben?
-
ittakary
nagyúr
válasz Oppenheimer #13461 üzenetére
És lenne tipped honnan / hogyan lehet megszerezni?
-
hkari
őstag
válasz Oppenheimer #13550 üzenetére
Eddig nem volt vele baj
Viszont most a legfrissebb nem igazán hajlandó rátelepülni nekem az előző verzióra, egy szép boot loop az eredmény, szóval gondoltam, ha már elölről kell kezdjem, akkor megkérdezem
Az offical verzióról küldenél egy linket?
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz Oppenheimer #13550 üzenetére
én egy ideje Temasek Sabermod ROM-ját használom, a sima Temasek ROM-nál is a random rebootot a custom kernelekkel jöttek, teljesen stock beállítással stabilabb mint a 44S stock ROM meg bármelyik másik ROM.
(#13552) hkari: stock 4.9 Temaseknél , katinatez ajánlotta, hogy clean install-t csináljon mindenki, mert rengeteg frissítés és változtatás került bele, és a dirty flashnél ő is hibába futott.
[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz Oppenheimer #13590 üzenetére
Melyik modem? Alpha vagy a CM féle?
Nekem temasek van, alphával mióta ezt használom soha nem ment el a térerő stock 44s-en többször is annak idején.
-
szkorhetz
őstag
válasz Oppenheimer #13596 üzenetére
Így van!
-
Alexios
veterán
válasz Oppenheimer #13596 üzenetére
a hivatalos nightly tartalmazza az első kiadástól az új modemet
-
Avicularia
veterán
válasz Oppenheimer #13590 üzenetére
Nekem is ezt csinálja pár nap óta. Amikor elmegyek itthonról és megszakad a wifi, van hogy csak mobilnet nincs (ott a felkiáltójel), ezt egy repülőmód be-ki megoldja. Viszont olyan is van, hogy egyáltalán nincs hálózat, ezt nem javítja a repülőmód, csak restart segít.
Viszont ha itthon kikapcsolom a wifit, akkor mindig van mobilnet. Csak ha kikapcsolás nélkül elhagyom a wifi lefedettséget, akkor csinálja.
Első cm12 nightly-t tisztán raktam fel, de azóta csak dirty flash volt. Lehet meg kellene próbálni egy clean installt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest