Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz Oppenheimer #6903 üzenetére
Nem épp kiemelkedő... Tök stockon vagyok r33
30%-om van még es a kijelzoidom 3ora 55 perc az a 30% pedig meg minimum 1,5ora lenne. Szal stock kb 5-5,5 orat tud.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #6903 üzenetére
Gyári 33R, 21h20, 53%, ebből 25% kijelző. Nyilván lehetne jobb, de így összes social cucc szinkronizál, mindent megkapok egyből, és nálunk nem drága az áram. Utoljára a nokija butafonom bírt 2 napot, ez okostelefontól nagyon durva.
kano: igen, keress rám.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #6917 üzenetére
1h37. Ez nem is olyan sokkoló. Úgy látszik, sok volt a meló tegnap. Egyetértek,h ez nem világmegváltó, de basszus minden vacak fut a háttérben, és 2 napot megy a teló automata fényezőnél. Nekem ez durva, hogy gondolkodnom sem kell, hogyan spóroljak akksi időt. S3 így 1 napot bírt a friss akksival. Ja, am. Nem feszülök, csak ámulok.
[ Szerkesztve ]
-
Keresztapper
senior tag
válasz Oppenheimer #6917 üzenetére
Én is csak annyit tudok mondani, hogy eddig ez a telefon bírja a legjobban a strapát úgy, hogy közben nem kell korlátoznom semmiben. Sem a Samsung i900, sem a HTC HD2, sem a Note I nem bírta estig. Az OPO-ban mindig marad legalább 10% a nap végére, szóval ez így nagyon kényelmes szerintem.
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #6944 üzenetére
Na kíváncsi vagyok mennyit bír majd így nálad az akksi
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Oppenheimer #7005 üzenetére
Az S5-ön nem csodálkozom, az egy kalap szar.... De a One hogy lett nálad ennyire gyenge?
-
mgTerminator
veterán
válasz Oppenheimer #7007 üzenetére
A teljesítménybeállítasokban nincs bekapcsolva a memória ürítése? Nekem A Z2 tableten is cm11 van és kb mindent a memóriában tart
-
G4bi89
senior tag
Nem sok értelme van a tesztnek főleg úgy, hogy az iPhone ellenfelének két olyan telefont választottak ahol a gyári felület a sok extrával nyilván sok ramot zabál.
Nexus5-ön megcsináltam és 1:32 lett első körben aztán a teljes teszt 2:23. Gyanítom lehet ezen javítani ha böngészőnek nem operát használok és nem foglal 100mb-ot a Nova launcher.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Vagany
őstag
Nem ismerem ezt a memória appot, de arra figyelni kell, hogy vannak "futó szolgáltatások" és "tárolt folyamatok" , ez az alap androidban az alkalmazásoknál is megnézhető, de a memória foglaltságába a tárolt folyamatokat nem számolja bele, pedig ezek ugyanúgy foglalják a memóriát, alul szürkével mutatja is, hogy nagyjából meddig tartanak ezek a folyamatok a számegyenesen .
Amúgy ez alap rom amin próbáltad? Mert nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a multitaskinggal pont a 3 GB memória mérete miatt, de én alap CM11S-t használok franco-val és semmi memória appot nem rakok fel, mert azok csak többet ártanak mint használnának.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Vagany
őstag
válasz Oppenheimer #7017 üzenetére
Én az 1600MB szabad memóriából gondoltam, hogy ez nem a valós érték, mert ez max az indulás előtti első állapot körül lehet annyi.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Avicularia
veterán
Nálam sokszor a solid explorer is újratölt, mikor felrakok valamit és átugrok a másik dologra. Mire visszamegyek már újra a gyökérben áll a solid explorer. Nem mindig van ez, van amikor bent marad a memóriában. Érthetetlen, mert van egy csomó szabad memória.
-
Oppenheimer
nagyúr
Na, megcsinálja még valaki ezt?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
micafighter
nagyúr
-
big-J
őstag
válasz Oppenheimer #7438 üzenetére
Erre érted. Hát úgy ahogy leírtam. A opo-nak nagyon bejön a statikus tartalom, nem dolgozik olyankor a gpu. Én is 10 fölött húzok 1.5-2h youtube-ok ellenére is.Itt van leírás, meg egy ábra róla.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Oppenheimer #7441 üzenetére
Meg is bolondult a multitouch, gondolom attól, eddig sose csinált ilyet. Friss r23. Reboot segített.
Ti FKU-t használtok finomhangolásra? Jó lenne normálisan bekalibrálni a kijelzőt, az meg elvileg pont tud RGB gain-t, gammát
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #7441 üzenetére
https://forums.oneplus.net/threads/the-oneplus-one-screen-bright-sharp-and-power-efficient.370/
,,The screen is equipped with both CABC and DRAM technology."
-
big-J
őstag
válasz Oppenheimer #7446 üzenetére
Gyári kernel és franko kernel támogatása nem ugyanaz. Az is lehet, hogy más dolgot nevezett el franco annak. Gyári infókban is benne van: http://oneplus.net/one#features és görgess le az akksihoz.
-
szkorhetz
őstag
válasz Oppenheimer #7505 üzenetére
Nem jó valahogy a link! :S
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #7509 üzenetére
Calkulin romja ha jól emlékszem akkor cm11s alapú, cmre nem is fog felmenni mert az nem cm11s alapú
-
szkorhetz
őstag
válasz Oppenheimer #7513 üzenetére
Mindjárt megnézem, de ahogy látom nagyon nem csak nekem vannak bajaim...
"I am 100% stock and they still fail verification. That is what I have been saying and I hope this saves others the headache."
Valamit megint benéztek a srácok a CM-nél..
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #7513 üzenetére
Amikor letöltesz, a kernelek meg az ota fájlok dropboxbol jönnek, az összes többi a cm szerveréről
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
válasz Oppenheimer #7522 üzenetére
Ez felülcsapja a Franko Kernelt is?
-
félisten
válasz Oppenheimer #7530 üzenetére
Erdekes, nekem kinyirta a telefonomat, TWRP-be meg be tudok menni szerencsere, majd ha lesz idom, visszaallitom.. Mondjuk van fent MultiRom, gondolom azert.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
FeRkE
őstag
válasz Oppenheimer #7556 üzenetére
En nem. Már Le lett írva, hogy a logisztikát kínaiak intézik. Az is, hogy volt 1 hét szünet.
-
FeRkE
őstag
válasz Oppenheimer #7560 üzenetére
Ez kb. olyan, mintha neked azért dumálnak, mert Karácsonykor miért nem dolgozol, miért a családoddal vagy...
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #7578 üzenetére
Roppant érdekes
-
vitezlejszlo
őstag
Ha az Apple elqrhat egy update-et, akkor az Opo is. Jo? Jo? Jo???
Fura nekem megy frankon... bar nekem a rajzolos kepernyozaram van, es nincs gond, megy ahogy kell. Kolleganak is, neki az elhuzos alap fajta. Es napi hasznalatos 33r-re tettem fel a 38-as updatescript buheralt zipet.
-
FeRkE
őstag
Nálam műxik a feloldóminta is.
-
mgTerminator
veterán
Az új frissítés is szar? Pedig már meggyőztem magam hogy jó lesz a gyári rendszer is, úgyis témázom és ugyan úgy fog kinézni mint a nightly... akkor ezekszerint mégis fel kell toltam azt?
-
szkorhetz
őstag
válasz Oppenheimer #7592 üzenetére
Hosszú kisérletezgetés és négy újrarakás után biztosan megállapíthatom, hogy attól hal be, ha nincs képernyőzár háttérképet választasz, más háttérkép nem akasztja ki, de a nincs(vagyis a rendes háttérképpel megegyező) esetben se frissíteni nem lehet, se bármit állítani, annyira szét fc-zi a rendszert.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #7689 üzenetére
Nekem is csak 60 van ott...
-
madgie
titán
válasz Oppenheimer #7804 üzenetére
A legutóbbi CM11S mondjuk pont nem ezt támasztja alá
-
mgTerminator
veterán
válasz Oppenheimer #7807 üzenetére
Én eddig minden telefonomon a nightly-t használtam, és az a tapasztalatom hogy a stabil kiadások mindig elvéreznek legutóbb S4-emen amit próbáltam be se bootolt Az előtte és utána való napi igen
-
mgTerminator
veterán
válasz Oppenheimer #7845 üzenetére
Csak nem programtervező szakon vagy?
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #7848 üzenetére
Adatbáááááázisooook! ) Haverom mennyit szívott azzal! Szintén mérnök infó, még bologna előtt. (Én meg bölcsész.)
-
mgTerminator
veterán
Ugyan azokat a szemeteket tanulod, szóval mindegy
-
bajaki
őstag
-
pitama
tag
Én is azt a szakot szenvedtem végig. (6 év alatt ) Megérte
-
mgTerminator
veterán
válasz Oppenheimer #7866 üzenetére
Én azt használom de nem a naptár miatt
-
pitama
tag
Nézzétek meg a DashClock widgetet. amióta lehet betenni a lockscreenre widgetet azóta így néz ki a lockscreenem.
-
Keresztapper
senior tag
(#7866) Oppenheimer
Én is az alap lock screen-t használom, de nem a naptár widget miatt, hanem a csomo short cut tetszik rajta.
(#7868) micafighter
Ne aggódj, nem értettem félre, nem vettek kötekedésnek.
(#7873) mgTerminator
Azért ezzel nem értek egyet, és főleg nem panaszkodtam.
http://palscoffeetech.com/
-
törölt tag
Így-így!
Gyors kérdés az elvtársakhoz: itthon vagyok, és megdöbbenve tapasztalom, hogy a dominós mobilnettel nem lehet skypeolni... Ez komoly? Vagy lehet vmit hekkinteni rajta?
-
mgTerminator
veterán
válasz Oppenheimer #7936 üzenetére
Ez komoly? Ilyen szarevő a T? A messenger telefonálás is voipnak minősül?
-
törölt tag
azért ez gáz.
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #7974 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz? Mi hiányzik droidon?
(#7975) Avicularia azért linkeltem be mert le van ott írva hogy mikor kerül valami a lost + found mappába.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Az igaz, hogy az appok lejönnek seperc. De pld csak a solid explorerba visszaállítani a beállításokat hogy elérjem a NAS-t ftp-n, smb, asztali gépet smb-n, akkor 5-6 felhőaccountot szintén, ez nem kevés idő. És akkor ez csak egy program. Valutafigyelőbe beállítani milyen valuták legyenek bent. Stb. Kell az a titanium, sok időt lehet vele spórolni.
-
micafighter
nagyúr
válasz Oppenheimer #7978 üzenetére
,,de a végére ott lennének a kontaktok összekapcsolva a névjegyzékben, SMS-ek a használt SMS appban, hívások a híváslistában"
Ezek megvannak a droidon is. Viszont a többi hiányzik, tehát nincs az általad leírthoz hasonló átfogó backup/restore beépítve, ezt én is hiányolom.
,,sajnos ez tényleg így van, ezt kéne tudnia a droidnak gyárilag is, automatikusan."
Teljesen egyet értek. Na de majd idővel hátha..
-
Avicularia
veterán
válasz Oppenheimer #7980 üzenetére
Kitkat alatt trükkössé vált az sms-ek visszaállítása gmail fiókból. Régebben az sms backup+ progival frankón vissza lehetett állítani öket, de most csak menteni tudja, de visszaállítani nem az smseket.
-
mgTerminator
veterán
Nekem ez úgy működik hogy a Dropsync az egész belső tárhelyet menti a felhőbe, és szinkronban van a tablettel, tehát ha az egyiken csinálok valami módosítást akkor változik a másikon is. Így nincs az hogy pl letöltök valamit és nincs rajta a másik eszközön, át kell másolni stb
Most teló váltásnál annyi volt hogy beállítottam a Gmail fiókom, letöltöttem a Dropsync-et, visszaállítottam a mentést, az meg elkezdett szépen mindent letölteni.
-
pitama
tag
De... Ott is tiltják. A sima mobilnetes simek esetében van csak engedélyezve, vagy ha szerencséd van, és nem tiltják le
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest