Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #28442 üzenetére
Nem, 6.1 lesz csak még.
Egyébként jó ez az E8 már csekkoltam a debütálásakor. (Elevate )
Csak kár a plasztik külsőért(#28443) BenHans
Szerintem elég pofás lett.
Bár kicsi optimalizálás még ráfért volna de szvsz így is gyorsabb mint a régi. Már ha ez lehetséges.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #28640 üzenetére
Helyes.
Én a Neuxosoknál szoktam ezt csinálni, itt valahoigy Mike ARHD-ja minden szinten megfelel nekem úgyhogy most rá várok nagyba még mindig.TWRP-t használok és még nem volt vele semmi probléma.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
dani3l
őstag
válasz Steve1207 #28640 üzenetére
Eddig talan meg mindig a TWRP 2.6.3.3. a legstabilabb, az gond nelkül megy, afölöttiekkel meg a CWM-ekkel sokszor van problema amennyire xda-n latom..
Mike-ra en is varok, remelem a 80-as ARHD mar jobban sikerül, mert az elözövel kezdettöl fogva vannak problemak, csak lusta voltam lecserelni eddig..
De lassan tenyleg erik egy proba a MaximusHD-nak.[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz Steve1207 #28692 üzenetére
En öszig varok mostmar a gariztatassal, kamera igazabol marhara nem erdekel, mas komoly baja meg egyelöre nincsen. Aztan utana ha meg mindig nem lesz müködö s-off ami nyitja a bootloadert, akkor nyitom htcdeven, jövö ilyenkor ugyis lejar a gari, addig mar csak nem lesz baja. Ha meg nem lehet egyaltalan s-offolni, akkor bizony elbucsuzok töle..
De nem igazan ertem, miert nem tudtak eddig megoldani. Nekem kicsit ugy tünik, inkabb nem akarjak.. Mostmar ugyis itt az M8, fejlesztök nagy resze azzal van elfoglalva, M7 mar csak amolyan "mellekag".
One X-nel a tegra miatt nem tudtak egyaltalan ugye, na de itt mar egyszer megoldottak, nem hiszem, hogy egy hboot frissites kifog rajtuk.. -
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #28692 üzenetére
Na most tudtam hosszabban is írni.. a fránya szerkesztési idő.
Szóval a FireWaternek amúgy oly mindegy a hboot
Annyi a lényege, hogy rootolt készüléken kell végezni.
Ami ugye KK base romokon Dev.es unlock nélkül nem lehetséges és temproot se megy még." Pre-requisites for normal method:
...
Your device must be HTCDEV unlocked and rooted or have a working temproot/root.
... "" Temproot method: This will typically only work on M7 and older devices with android version 4.3 or lower. Do NOT seek support if this temproot does not work for you. "
-
s3nsitivity
addikt
-
jozso1989
őstag
válasz Steve1207 #28794 üzenetére
Eddig is a Sense áll legközelebb a stock android érzéshez (gördülékenységben, stabilitásban). Bár, inkább úgy mondanám, hogy ami kimaradt a stock androidból, az benne van a Sense-ben. Mint egy stock android upgrade. Nem fogunk csalódni, ez tuti.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #28800 üzenetére
Hát igen. Mindenestre én várom az L-t egy GPE próba tuti lesz.
Aztán majd kiderül mit dob a HTC.Mondjuk nem hivatalos forrásokból úgy értesültem, hogy csak ősszel lesz végleges L kiadása.
-
F_Gergely
őstag
válasz Steve1207 #28922 üzenetére
En meg ev elejen megvettem, szinten akciosan azota ezta hasznalom kocsiban navikent. Nem mondom hogy hibatlan, de mar ketszer frissitettek a terkepet, es folyamatosan javitjak a hibakat. Bar neha magatol leall a program ilyenkor ujra el kell inditsam, de ez csak az elejen van, navi alatt sose lepett meg ki. Bar a kedvencem a Navigon de az 2,5x ennyibe kerul mint a Sygic, es navigaciot csak ugy van ertelme hasznalni mint a virusirtot - folyamatosan frissited es naprakesz.
Szoval vegyetek, nagyon jo program! -
Nuada herceg
őstag
válasz Steve1207 #28936 üzenetére
Egyébként nem akartam felhozni, de ez előtt 1 windóz fónom volt.
Htc 8S.
Csak 2 hónapig volt meg, le is cseréltem a One-ra. Azt meg nővéremnek adtam ajándékba,
nőknek elég a windóz oprendszer.
És most hétvégén láttam neki is ugyan ott, 1 tök nagy sárga foltot.... Ocsmányul néz ki.
De mondom nem hozom itt fel, biztos nem htc betegség.
De ezek szerint akkor van/volt valami gond régebben a kijelző technológiájukkal.
Meg még most is nálam.Értem a csíziót.
-
-
Mano66
senior tag
válasz Steve1207 #28964 üzenetére
"A legnagyobb szenvedés a keresztnév és vezetéknév helyes rublikás átirkálása volt mindenkinél..."
Ezt a legegyszerübben úgy lehet megoldani,hogy mindent csak a "vezetéknév"-hez irsz.Soha többet nincs kavarodás.Minden hr-nél ugyan az a sorrend fogad.A hivófél képek lenne ilyen egyszerű.Az aki kitalálta,hogy nem lehet rendes méretben menteni a gmail fiokban. Minden nap beiktatnák nála egy hr-t 500 neves lista vissza állitással.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Mano66
senior tag
válasz Steve1207 #28966 üzenetére
"Nem hivatalos és elveszik a formalitás."Na ez ami nem érdekel csak jó legyen és hr után gyorsan használható formában legyenek a névjegyek.
Rátapintottál a lényegre csak a kedvenceket menti nagy felbontásban.Közel 500 név kezelhetetlen lenne kedvencként.Igy marad a kép ujra betöltése minden névnél.Juliuska:Ha csak név lenne megadva jó is lenne.De én a cégeket (név,beosztás,cégnév,helység),hogy tudjam mikor kit hivok.Van olyan név (Plovács Zoltán 5-ször)ami többször is szerepel és nem szeretném mindegyiket felhivni,hogy eltaláljam azt akit keresek.
[ Szerkesztve ]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Juliuska
senior tag
válasz Steve1207 #28990 üzenetére
karramba... 6 ébresztő..??? Az nem semmi...!
Pusztán kíváncsiságból kérdem: miért nem elég egy aminek a beállításai között az oldalsó gombokat felprogramozod szundinak, a (szundi) idejét pedig tetszés szerint 5 perces időközökkel állíthatod, így növelve az esélyét annak, h még véletlenül se az "elvetés"re tapadj ébresztéskor.Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
saintex72
aktív tag
válasz Steve1207 #29055 üzenetére
Szerintem még nem volt. Ma tv az már igen. Első benyomások: nagy, néha tényleg megreccen, de ezt az eszméletlen jó kijelző miatt elnézem, engem amúgy sem zavarnak ezek a dolgok ha amúgy a rendszer stabil. Az lg tv imádja, működik a miracast ahogy kell. (Hetek óta nem tudom htc, sony telóval használni.) Billentyűzet király, kamera bitang. Eddig nem bántam meg, a tesóm meg örül az m7-nek. Mindenki boldog.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #29093 üzenetére
Akkor csinálják olyanra ami tényleg vízálló.
Mágneses töltés, QI töltés, Ajándék dokker amivel lehet fájlokat mozgatni, ajándék bt füles, hogy ne kelljen nyitni a jack takarót se. Jó azért ez már igen prémium lenne de hát akkor is.. ha valami vízálló akkor vállaljanak arra részére is garit és találjanak ki valami módot, amivel lehet csekkolni, hogy mitől ment szét.Nekem van egy vízálló, szintén sony bt fülesem. Az sokszor kapott már vizet és semmi baja, bár teljesen más kategória az tény csak azt akarom vele mondani, hogy megtudják ők oldani, akkor minden készülék olyan legyen ne lehessen az, hogy a vásárló belenyúl és lehet olyat kap ami nem bírja a vizet.
Szerintem.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz Steve1207 #29220 üzenetére
A CM-es Xperia M után és most Nexus5-öt használva nagyon meg tudom érteni, hogy a Sense mennyire kifinomult és a sok apróság mennyire sokat számít.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steve1207 #29229 üzenetére
Nekem mas velemenyem van.
Nagyon jo, es sima a rendszer HOX-on is.
A tegra igazabol a kerneleknel karav be, de anno mi ketten ki is beszeltuk ezt HOX tulajkent.DE! (Ezert lehet meg fogtok kovezni... )
Az angry birds es a subway surf is minimalisan, de akad m7-en, viszont HOX-on abszolute nem.
A tegranak jatekoknal van elonye, legalabbis amit en probaltam azokon.En azt mondom, hogy a one x is nagyon jo ar/ertek aranyu telefon meg most a hasznalt piacon, mert semmiben nem kell szegyenkeznie.
Egy 40-45e ft. arfekvesben megkozelito minosegu, tudasu, optimalizaltsagu keszulek nincs.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #29239 üzenetére
Na hát hozzám már 4.1-el került.
Amúgy meg egy 2012-es Nexus 7-et nyúzok ami ugye szintén tegra.
Vannak reccenések de elhanyagolható, inkább a memória kevés benne mint a soc gyenge.(#29240) Kocsó
Örülök ,hogy megoldódott bár én 80-től jóval többet kiszedtem volna belőlük.
Annyit kapsz egy használtért is.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Steve1207 #29370 üzenetére
Lehet hogy rosszul tudom, de sztem ebben az esetben nem vagy köteles fizetni a futárnak, max a szállítási díjat, hisz egyértelművé válik hogy egy csaló küldte küldeményt, futár költsége a szállítás, semmi több.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
FeRRaR1
őstag
válasz Steve1207 #29580 üzenetére
Ki akartam próbálni, de kapásból letiltottam a ZOE-t már csomó más felesleges dologgal együtt, csak nem emlékeztem rá, szóval nem lehet így eltüntetni sajnos
fain89
A három betűset amit nem nevezünk nevén, egyébként minden navigáció alatt melegszik, lehet az sima google maps, vagy akármi más is, a navi szívja az aksit, és tekeri a procit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest