Nagyon jó játék, egy pillanatra sem untam, mindenkinek ajánlom. Remélem a 2. rész hasonlóan sikeresen sikerül, mint ez.
Valamikor november második felében elkészül a játékhoz a magyarosítás. 
[ Szerkesztve ]
aláírás
Nem is tudtam, hogy lesz magyarítás... Mondjuk nem is nézelődtem ez irányba... 
Jó hír, hogy lesz folytatás! Reméljük nem szúrják el... Jól megkezdett úton indultak el az tuti!
Lehet, hogy eladom: http://href.hu/x/bi9b
Jó hír, csak ezek után mindenkinek magasak lesznek az elvárásai, szóval ne siessék el a dolgot. Inkább készüljön lassan mint legyen összecsapott.
Why so serious?

Reméljük ha lesz folytatás ugyanolyan sikert hoz mint az elődje

ASUS P5KC REV 2.1-Core2Duo E8400@4Ghz-CoolerMaster Hyper TX3 4*1GB Kingstone DDR2@1000Mhz-Sapphire HD 5770-2*250GB Samsung Spinpoint F1-Raidmax Cobra-FSP BlueStorm II 400W-Samsung 943 N-Icon7 Z500

jöhet,várjuk
cod4 szerónk VES: 80.249.169.3 28960 erős admin gárdával,akit sérelem ér forduljon hozzám bizalommal

Ez a játék zseniális!Tele van olyan megdöbbentő fordulatokkal,hogy leesett az állam!Mindenkinek kötelező darab még akkor is ha nem Batman Fan!A folytatást ha ugyan az a fejlesztő csapat végzi akkor biztos a siker!
"Elmondása szerint még rengeteg elmesélni való történet van Batman világában, és ők izgatottan várják, hogy milyen lehetőségeket hoz a jövő."
Értsd:
Elmondása szerint még rengeteg pénzt ki lehet facsarni Batman világából, és ők izgatottan várják, hogy milyen lehetőségeket hoz a jövő.

Bérelhető reklámfelület! 100%-os hatékonyság! Bizonyíték? Ön is olvasta!

Eközben természetesen várják az Nvidia munkatársait, többek között pl. a PhysX beépítésével kapcsolatban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
VIGYORRRGAZMUS.....
Remélem mire oda kerül a sor, már nem lesz PhysX. Többet árt, mint használ.
Az autó az Németországból származik!