Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz supercow #37226 üzenetére
apropó, ha valaki akar venni tartozékot olcsón ingyen szállítással a dx.com-nak van már európai raktára, Magyarország is beletartozik!
itt kell rendelni: http://dx.com/direct/eu még nem nagy a kínálat de jobb mint a Hong Kong posta, főleg így ünnepek környékén.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz supercow #37912 üzenetére
Heh, Killzone, arra én is pályázok, első körben valószínű, hogy egy KZ3 Helghast Edition fog landolni jövőre. Most járt le a multi trial, de olyan epic lett a befejezésem, hogy már csak emiatt meg fogom venni: kanyarodok, társam torkát pont akkor vágták el hátulról - nekem a merénylő háttal volt, hát elmetszettem a nyakát, de egy Helghast fattya az enyémmel is megtette ugyanezt. Már akkor röhögtem, de utána rajta is csináltak hátulról egy gégemetszést, míg a kötelező földönheverészést töltöttem
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
narancsnn
senior tag
válasz supercow #37969 üzenetére
A hangrendszerem szerintem nem a legjobb, de azért odafigyeltem az összeállításnál(külön yamaha erősítő) és ehhez vettem meg a hangfalakat.
Szerintem igen is észre lehet venni a különbséget. Pl. Én bármilyen ciki is, hallgatok komoly zenét, és ott abszolut nem mind1 a minőség...
De ha csak simán hallgatok zenét, és nem arra összpontosítok, akkor totál mind1... -
dilipok
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz supercow #38102 üzenetére
No, az azért már elég kemény lenne, ha a dollárt kicserélnék fontra az árcímkén, még "csak" az eurónál tartunk. Képzeljünk el egy 600£-os nyitóárat... (425£ volt amúgy)
Pár elvetemült helyen, ahol pistike már attól elalél, hogy Black Ops II Day 1 Edition fent van a polcon, lehetséges.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
TazLeacher
nagyúr
-
-
-
törölt tag
-
DM-Fan
nagyúr
válasz supercow #39694 üzenetére
"Nejem egy 47" 3d LCD-m van"
Fura ízlésed van hallod-e, hogy elvettél egy TV-t.
Viccet félretéve: nekem az a problémám, hogy a PS3-mal kapcsolatban is azt ígérték anno a marketingkampányban, hogy az 1080p felbontás alap lesz. Ehhez képest már a rajtkor sem volt az. Remélem, hogy most legalább 1-2 évig tudják tartani ezt az ígéretet - ezért is lenne szükség a rövidebb termékciklusra, hogy ez kompromisszummentesen tartható legyen, mert egyébként közel lehetetlen, mivel az IT-ipar közben fejlődik és a szoftvergyártók ahhoz igazítják a játékokat, nem a statikus konzolokhoz.
Get Moded!
-
Bogyi007
veterán
válasz supercow #39767 üzenetére
Minek ilyen drága helyen egyáltalán vásárolni?! Iceakos oldala sokkal megbízhatóbb és ahogy elnézem olcsóbb is.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Brian_GT
őstag
válasz supercow #40054 üzenetére
Autósokat nem szereti vagy nem köti le?! Vagy az téged nem? Nem egy GT5re gondolok, az annak is fejfájást tud okozni aki érti is a dolgát...de egy Dirt3 látványban szép nagyon, kezelhetőség adja magát... élvezetes és látványban tetszene neki. Amíg beletanul ugye van benne auto fékrásegítő stb...szóval fokozatosan tudod neki nehezíteni úgymond amíg eljut az ,,alap" irányításhoz. Közben változatos pályák, kocsik stb.
Ha nem autós akkor én pl párommal a Rachet &Clanket toljuk.... plusosként szedtem le nem olyan régen, de ha nem vagy plussoz is érdemes beszerezni. Élvezetes...épít a csapatmunkára nagyon, de nem nehéz...jó vannak szivatós részek, de pont én páromnak is az a baja, hogy együtt a 2 analóg még nehézkes neki....de itt igazán nem kell csak a bal a mászkáláshoz.... kamera megy magától. Mi nagyon jókat játszunk vele..mutass neki youtube videókat...döntse el ő... Rachet &Clank All4One.
Vagy ha szereti levezetni a gőzt...és élőben nem de elméletben néha behúzna neked 1-2t akkor Soul Calibur vagy Tekken vagy Mortal Kombat??
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
xpsyx
tag
válasz supercow #40054 üzenetére
Bár nem COOP játék, de a HEAVY RAIN sztem mindenkit oda tud szegezni a PS3 elé... Nem egy kontroller gyilkos játék, játék közben tanit kezelni a kontrollert, és még ha nem is sikerülnek a quick time eventek, akkor sincs semmi baj, mert egész máshogy alakul a sztori, és ez benne a nagyon szép! Angol nyelv ismerete azért ajánlott!
PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest