Üdv Mindenkinek!
Ez a játék egy teljesen ingyenes online autós játék, de ami a legfontosabb hogy a magyar Invictus cég munkája!
Összefoglalót nem írok mert azt már megtette egy Gamepodos cikk keretében Sh4rKy kolléga. Olvassátok figyelmesen.
Légyszi minden új játékos (és aki még nincs a listán) írja meg priviben a játékban használt nicknevét, hogy fel tudjam írni a listára, köszi!
--------------------------------------------------------------------------------------
MaciG ventris kiegészítése:
Kész a ventri szoba!
A xerver adatai:
Hostname or IP : sly.hu
Port number: 3784
Passworld: slyventri
Az (AB)^fan club jelszava „mehkaptar” a Project Torque szoba jelszava pedig „prohardver”
Aki esteleg nem tudná hogy kell beállítani az ITT megtalálja részletesen leírva. (Firefox-al nem biztos ,hogy megnyitja ,de IE-vel tuti )
A ventri INNEN tölthető le.
Ezzel a verzióval biztos működik, a többivel nem tudom, egyszer egyik haveromnak nem ment egy másikkal, hogy az mért volt nem tom, lehet ő volt a béna
Egyenlőre itt van Az (AB)-n belül, de hétvégén lesz neki egy teljesen különálló szoba is csinálva, ugyanezen a xerón.
Ha valaki nem ért valamit írjon PÜ-ben.
--------------------------------------------------------------------------------------
A JÁTÉK LETÖLTÉSE!!
PH-s tagok PT-s nickjei

[ Módosította: Racecam ]
SSD-t a gépekbe!!!
már szedem is 
ღ Jean, rúgja be a motort! - Már berúgtam, uram. Ott van az árokban. ღ A tanulás nem tenger, hogy elmerüljünk benne. ღ Lada VFTS 4ever: "én is így vezetek majd, jobb lábam a gázon, bal meg a jobbon :D ღ
Jól teszed, nagyon jó kis multis gamma! 
Gyertek minnél többen! 
SSD-t a gépekbe!!!
Kis javítás:
A játék "stílusa" MMORG (Massively Multiplayer Online Racig Game) 
SSD-t a gépekbe!!!

C-II-s license-m van 160feletti odds-l, már jópár napja nem voltam fent, de sztem is jó a játék.
http://www.dailymotion.com/b-type
Már C2-es vagy!
Nem semmi, én még csak F5-nál járogatok. 
A legújabb patch nálad is "szemcsésítette" a grafikát? 
SSD-t a gépekbe!!!

Szerintem is király!

[WL500W@Tomato1.27USB][N79][Asus eee 900+BT] Ezer oka van annak,h miért legyek normális.Csak éppen nem jut eszembe 1sem!
Ugye! 
Gyertek mert egyre jobban fejlődik a játék. Szinte minden nap van valami esemény (RP-t AP-t autót, kiegészítőket stb.. lehet nyerni).
Az új patch-el már a játék sebessége is javult és én kaptam egy új verdát is + kékről piros lett a kocsim (
).
De egyre jobb! Az NFS ProStreet ehhez képest sehol nincs! 
SSD-t a gépekbe!!!

Most töltöm, remélem nem fogok csalódni. 

fasza jatek, en most leszek E1 
Lyoness - Your Cashback Company

Egy kicsit elakadtam. F-V vagyok, 5050 rp-vel. Innen hogyan tovább? Application form kell a szintlépéshez, de ahhoz meg ap kell! Egyébként nagyon szuper, a kicsit gyenge grafika ne riasszon el senkit. Szerintem kormány erősen ajánlott!!
Ja és a patch magától települ vagy le kell szedni valahonnan? 
[ Szerkesztve ]
Project Torque - (pH)teebee06 (14) - M. Wizz

2900 RP-ert vehetsz App. Form-ot. a shop-ban
gyenge grafika? szerintem kurvajol nez ki. en megvagyok kormany nelkul, meg a nascaros verseny is jol megy billentyurol, pedig ahhoz mar tenyleg ajanlott a kormany
[ Szerkesztve ]

Köszi a gyors segítséget! Már meg is vettem!!
Az ap zavart be, már kezdem érteni, választható h ap-vel vagy xp-vel fizetsz. A billentyűzetről még annyit h én az elején a billel nagyon béna voltam, de lehet h csak meg kellett volna szokni. 

minel jobb szintet elersz, annal konnyebb lesz az iranyitas

Sziasztok!
Töltöm a klienst, reggeltem az oldalon, a videk alapján nekem nagyon bejövős! Eszméletlenül hajaz a Street Legal sorozatra, az pedig máig egyik legnagyobb kedvencem! 

E-II!
teebee06
van már valakinek ap-je? Az event-eken hogyan lehet részt venni?

holnap du. 3 es 6 kozott dupla XP / RP -t adnak 

Hányas szintű vagy? Gyanítom h az esteken való részvételhez magasabb szint kell. Most updatel, kiváncsian várom a változtatásokat!

Kezdem megszokni az irányítást, így egész pofás a game.
Bár a menü még mindig káosz nekem.

Mit nem értesz? Én már ki tudok rajta igazodni. Nagyon jót tett a játéknak a mostani upgrade! 

Jaja, vettem észre. A sok gomb itt ott bekavart, de most már korrekt. Ti melyik szerveren szoktatok lenni? Phoebust próbálgattam, lenyomtam életem elsó 3 online autós versenyét. 

az van hogy csak a phobeusra enged be..
a többi rejtélyes módon állandóan tele van.

Ja ok, nem is néztem a többit, mondom biztos ez a leggyorsabb szeró.
Milyen néven tolod? Fölmegyek megint játszani kicsit.

meg 8000 XP es C1 
Vége felpörgött a kis topic!
Így van gyertek minnél többen, mert nagyon ütős kis játék.
Aki sok RP-t (és ezzel együtt XP-t) akar szerezni, az menjen Thunder Alley futamokat. Olyan mint a Nascar legjobb esetben 30 körös és sok résztvevős és akár 3000-4000 RP is összejöhet egy ilyen futam alkalmával.
Tehát gyertek oda is!
SSD-t a gépekbe!!!
Hehe! Én is CI-es vagyok 16ezer valahány RP-vel, de most tervezek egy kis tuningot a Myato Wizz-emre 
Egyébként D-ről C-re feljogosító tesztpálya szerintem brutál nehéz volt. Az autó amit arra adott nagyon csúszott össze-vissza.
Nekem 4-szer kellett vegyek "App. formot" mire meg tudtam csinálni, jó sok pénzem bánta 
SSD-t a gépekbe!!!

Jó kis játék, nehézséget lehet valahol állítani? Belőttem a felbontást 1280-ra, de már meg nem tudom változtani.
G@bi90MR néven futok a Level-R világában. 
Jaja, a nicketekre én is kíváncsi vok! És ha nem gond bejelöllet titeket havernak 
Én Krisztian5 néven vagyok.
Egyébként most frissítettek valamit a játékon, mert 122MB-ot szed lefelé...
SSD-t a gépekbe!!!

Aha, így korrekt lett. Szerintem volt benne némi optimalizáció is. Nálatok nem művel érdekeset néha a HDR?
Világoskék lesz a kocsi egyszer-kétszer.
Rendben, első online kolbászolásnál elveszettnek éreztem magam.
Beírtam a szobákba, hogy van-e itt magyar? Erre kickeltek, WTF, What the **** stb... jött.

Nehézséget úgy tudsz váltani, hogy a segítségeket az Options/Game menüben kikapcsolod. Egyébként nincs nehézségi szint, mert azt az ellenfeleid döntik el 
Érdekes a felbontást szabadon tudnodkéne változtatni
lehet valami bug...
Oké, ha látlak felveszlek havernak, majd jelölj vissza 
SSD-t a gépekbe!!!

Okok, írtam üzit lobbyban. 
Ne tudd meg szeptemberben még mennyire sz@r volt.... Sokkal lassabban futott mint most, tehát szépen lassan optimalizálgatják a kódot (remélem ez a mostani frissítés is tartogat valami újjat).
A HDR nálam is elég érdekes dolgokat szokott művelni, így inkább kikapcsolat a Motion Blur-al együtt (sajna a játékban a MotiunBlur szerintem elég gagyi, ezt még csiszolhatnák picikét a srácok...)
Sajna én is találkoztam ilyen bukó embernek csúfolt lényekkel
, akik ha már nem angolul vagy az ő nyelvükön szólalsz meg, akkor kickelnek.
Ilyenkor át kell menni egy másik szobába 
SSD-t a gépekbe!!!
Oké, mindjárt olvasom.
Na én lépek is a játékba egy pár kör erejéig 
[ Szerkesztve ]
SSD-t a gépekbe!!!

Gyertek, egy PH!-s emberkével már összefutottam. 

nemmondod... 
bakker,a frissítés óta nincs exit-em,nem tudok kilépni a játékból csak alt+tab-al... mindíg arra a képernyőre rak ahol lehet választani a versenyek közül...
...Végtelen, a csend mely ráborul A felhők között jár.És mégis hallja érzi a szenvedést Tudja, népe segítségre vár.Szárnya gyenge szíve meggyötört De érzi azt, hogy övé itt e föld.

Én még csak E-III-nál tartok. Nagyon jó az új upgrade óta. Kár hogy ezen a szemcsés grafikán nem sikerült javítani. Nálatok is ilyen?

Noiset kapcsold ki a grafnál.

áááá nemmmondod h akkor jó lesz!! máris kipróbálom! Kösziii!!

[ Szerkesztve ]

ma délután 3-tól 6-ig jön valaki?
...Végtelen, a csend mely ráborul A felhők között jár.És mégis hallja érzi a szenvedést Tudja, népe segítségre vár.Szárnya gyenge szíve meggyötört De érzi azt, hogy övé itt e föld.
Nem tudom, de ez az új patch eléggé tönkrevágta nálam a játékot
Pl. menet közben akadozva meg a zene, nincs dudahang, és a számgombokra írt emberi "visítások" sem hallatszódnak! 
Nálatok is van ilyen probléma?
SSD-t a gépekbe!!!
Én tuti ott leszek! 
És sorry hogy nem ismertelek fel elsőre, de mostmár tutom hogy te vagy Tibee!
SSD-t a gépekbe!!!
Jaja, tényleg jó volt! 
Majd nyomni kéne egy kis Thunder Alley-t is! 
SSD-t a gépekbe!!!

ok,de előtte veszek egy szponzor girlt,aki megduplázza az rp pontokat 
Azt én is néztem, nagyon jó kis dolog!!!
Sajna AP-ba kerül... 
SSD-t a gépekbe!!!

...sajnos... 
mindenki billentyűről vezet?
Én igen! 
SSD-t a gépekbe!!!
Egyébként ma is lesz "hivatalos" verseny egy jó kis Thunder Alley Event, de gondban vagyok az időzónával 
Ez akkor szerintetek ma nálunk hány órakor lesz.
Egyébként jó lenne rajta részt venni (az első hely 7000RP és valami smart spin kit-et kap).
SSD-t a gépekbe!!!

Rám is számíthattok késő délután, este fele.
Billzetről játszom én is, az autó iránytását szokni kell még. Nem tudom, hogy tegnap feltűnt-e vagy nem, de szinte az összes kanyarban, ami alkalmas volt driftre, drifteltem több kevesebb sikerrel.