navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >> >|

(#1) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-06-18 19:56:50

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Sziasztok!
A Mass Effect a BioWare új RPG-je lesz majd. Sajnálatos módon először XBOX360-ra jön ki 2007. Júliusában, de megjelenik PC-re is (Majd jövőre... :D ). De megéri várni rá, mert ez egy hatalmas játék lesz!!! :R
A Knights of The Old Republic-ra kísértetiesen hasonlító Sci-Fi Akció-RPG-ben Shepard-ot, az ''SS Normandy'' nevű (Érdekes név-választás :D ) űrcirkáló parancsnokát irányítjuk. A 2183-as évben kalandozva egy különleges kommandó tagjaként kell rendet tennünk. Az Unreal Engine 3 használata miatt rendkívül szép grafikai környezetben játszhatjuk végig a játékot. Bár a főszereplő kötött, de a tulajdonságait szabadon alakíthatjuk. Akinek tetszett a Knights of The Old Republic, annak szerintem ez a játék is tetszeni fog.

Hivatalos oldal: [link]

Gamekapocs előzetes: [link]

Egyéb olvasnivalók: [link] , [link]

Várjuk szeretettel! Ez alapmű lesz!

"Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. Áldott az az ember, aki szenved. Azért, mert egyszer megpróbálta, az élet koronáját érdemli. Istenem, mennyei tûz, légy könyörületes." Elfen Lied.

(#2) Gyusz válasza Vistaboy (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-06-18 20:30:25

Gyusz
(őstag)

Én is várom szeretettel, de csak a PC-verziót. Most játszom épp a Jade Empire nevű remekművet, erre is tudtam két évet várni, de remélem a Mass Effect hamarabb portolásra kerül majd.

(#3) Drizzt válasza Vistaboy (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-06-18 21:08:15

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Tuti, hogy lesz pc-n is? Én gyakorlatilag bele vagyok esve ebbe a játékba, de konzolt nem szeretnék venni.

http://rug6fc.uw.hu

(#4) Vistaboy válasza Drizzt (#3) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-06-19 15:16:16

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Biztosan lesz. Sőt, állítólag az összes Unreal 3 Engine-re írt játék, amit PC-re is kiadnak, PC-n sokkal szebb lesz, mert van az XBOX360-nak egy olyan hátránya a PC-vel szenben, hogy az ún. ''Double-size Textures'' nevű okosságot, ami a motor sajátja, képtelen megjeleníteni. Hogy pontosan mit jelent ez, még nem tudni. Csak idézni tudom az egyik interjút:

''The PC version would allow Midway to show off the ''double-size textures'' it can't display on PS3 and 360.''

Mondjuk ez a BlackSite Area 51-et készítő Midway interjújában volt, de igaz az összes Unreal 3 Engine-es játékra.

"Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. Áldott az az ember, aki szenved. Azért, mert egyszer megpróbálta, az élet koronáját érdemli. Istenem, mennyei tûz, légy könyörületes." Elfen Lied.

(#5) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-06-19 15:35:37

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Lejárt a MOD, úgyhogy ide írom:

Itt az áll, hogy lesz PC-verzió: [link]

És egy hivatalos cáfolat a BioWare Fórumán: [link]

Elég erőszakos hangnemben zárta a moderátor az említett topikot... :DDD

[Szerkesztve]

(#6) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-06-19 15:46:00

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Megint lejárt... :DDD (Lehetne 10 perc).

Itt van írva, amiről beszéltem: [link]

(#7) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-06-25 15:55:07

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Érkezett egy pár új kép: [link]

(#8) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-06-28 15:30:59

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Krogan HáborúMester: [link]

(#9) Balancee

Új Válasz Privát 2007-06-28 18:15:38

Balancee
(fanatikus tag)
(LOGOUT blog)

Csao! Remélem ha lesz pc-re nem egy atom reaktor kell hozzá.
Igaz az x-box 360 2 magos procijával sem számit már akkora a izomnak.

Aki nem tud uszni, ne mászon fára mert elütí a vilamos!

(#10) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-07-03 06:44:06

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Egy érdekes hír, miszerint mesztelen jelenetek is lesznek a Mass Effekt-ben? [link]

(#11) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-07-20 07:06:37

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Új videók: [link]

(#12) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-07-22 06:51:08

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Új Háttérképek: [link]

(#13) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-07-29 06:21:41

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Új Mass Effect háttérképek és Director's Cut Trailer 720p: [link]

(#14) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-08-10 20:40:58

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Két érdekes videó, amiben megnézhetjük, hogyan működik az interaktív párbeszéd:
[link] [link]

Akiknek nincsen XBOX360-asuk, azoknak egy kis ízelítő a Demo-ból: [link]

[Szerkesztve]

(#15) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-08-31 05:29:23

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Megjelenés: November 20. (X360) (PC: ?): [link]

(#16) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-09-18 15:34:09

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Öt új videó: [link]

(#17) sztanesz

Új Válasz Privát 2007-09-19 08:21:19

sztanesz
(lelkes újonc)

Nagyon ígértesnek tűnik:)

Gigabyte P35C-DS3R, Core 2 duo 6750,2gb 1066Mhz ram, gigabyte 9600 gt OC passzív

(#18) Vistaboy válasza sztanesz (#17) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-19 09:28:13

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Az biztos, hogy legalább olyan jó lesz, mint a KOTOR volt. Amúgy annak is mindjárt itt a harmadik része. :C

(#19) sztanesz válasza Vistaboy (#18) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-19 12:18:42

sztanesz
(lelkes újonc)

Kotor 3? ezt még nem hallottam:) 1-2 végignyomtam tetszett nagyon

Gigabyte P35C-DS3R, Core 2 duo 6750,2gb 1066Mhz ram, gigabyte 9600 gt OC passzív

(#20) Vistaboy válasza sztanesz (#19) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-19 12:47:28

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Nekem is. Nyitottam is egy topikot Neki: [link]

Amúgy meg Szerintem ez is úgy lesz, mint a Mass Effect. Előbb jön XBOX-ra, és utána PC-re (Sajnos).

(#21) sztanesz válasza Vistaboy (#20) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-19 14:00:46

sztanesz
(lelkes újonc)

Sajna:(

(#22) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-09-19 15:13:10

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

A Mass Effect-ben lesznek fedetlen keblek és forró csókok és állítólag egy leszbikus jelenet is. [link]

(#23) sztanesz válasza Vistaboy (#22) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-09-19 15:22:03

sztanesz
(lelkes újonc)

na egyre jobban várom:)

(#24) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-10-06 04:30:20

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Mass Effect - lesz gyűjtői változat is

Ja, mindenféle verzió lesz. Csak PC-s nem... :O

(#25) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-10-11 11:54:59

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

A Mass Effect Idegen lényei.

(#26) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-10-23 09:18:11

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Mass Effect Aranylemez!!!

Lassan csak nekifoghatnak a PC-s változatnak... :)

(#27) Vistaboy

Új Válasz Privát 2007-11-08 05:56:06

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Egy pár új kép

Egy idézet a hozzászólások közül, amivel én mélységesen egyetértek:
"Lehetne még fokozni a játék jóságát pl, ha a fenti sorban az X360 mellé odabiggyesztenének egy "PC"-feliratot" :DDD

(#28) Drizzt

Új Válasz Privát 2007-11-12 11:35:01

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Xbox360 verzió kinn. :U
De király lenne jönne pc-re is mihamarabb. :(

(#29) Sirandrish

Új Válasz Privát 2007-11-12 11:45:50

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

oh ez RPG lenni?:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#30) Drizzt válasza Sirandrish (#29) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-12 11:57:13

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Igen.

(#31) Sirandrish válasza Drizzt (#30) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-12 12:01:04

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

akkor érdekel a dolog:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#32) Drizzt válasza Sirandrish (#31) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-12 12:08:20

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Akkor szerezz be egy X360-at...
Egyébként kegyetlen jó játék lehet, de én konzolt akkor se vennék, ha lenne rá pénzem...
sci-fi rpg

(#33) Sirandrish válasza Drizzt (#32) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-12 12:11:09

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

van Xbox360am:)

(#34) Drizzt

Új Válasz Privát 2007-11-13 18:41:44

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Na, nem hiszem el, hogy a Crysis topic pörög, itt megy hozzászólás sincs...

(#35) Drizzt

Új Válasz Privát 2007-11-14 12:27:44

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Még mindig nem próbálta senki?

(#36) Gyusz válasza Drizzt (#35) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-14 12:32:10

Gyusz
(őstag)

X360 híján nem próbáltam, itt a PH!-n szerintem amúgy is kevés konzoltulaj van aki rendszeresen játszik, vagy csak nem is néznek erre. Részemről marad a várakozás a PC verzióra .

(#37) Sirandrish válasza Drizzt (#35) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-14 12:36:48

Sirandrish
(PH! félisten)
(LOGOUT blog)

hát mst VP-re kell a lé ezt nem veszem meg boxra:)

(#38) Vistaboy válasza Drizzt (#34) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-12-04 19:15:13

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Majd ha kijön PC-re, jobban fog pörögni a Crysis 2-nél is. :K

(#39) Vistaboy válasza Sirandrish (#33) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-12-04 19:16:40

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Ha mégis megveszed, és végigvitted a játékot, kölcsönadod? (A gamét is meg a gépet is, amíg végigviszem?) :C :DDD

[ Szerkesztve ]

(#40) tiv83us

Új Válasz Privát 2007-12-13 00:15:27

tiv83us
(MODERÁTOR)
(LOGOUT blog)

Nah, elokaracsonyra meg lettem ajandekozodva egy xb0x360-al, ugyhogy tolom a ME-t, mint a disznaj. Hihetetlen hangulata van, igen kozelit a KOTOR-hoz, sot. Remelem lesz is legalabb, de inakbb masfelszer olyan hosszu.

ps: Hihetetlen ahogy a jatek elejen sajat arcot faragsz magadnak, nem pedig elore bealitott semakbol hulyeskedsz. Es ez a karakter "eletre kel", beszel, figyel, pislog, tamaszkodik. Hihetetlen, remelem a KOTOR3-at is a BioWare csinalja majd.

[ Szerkesztve ]

Releasing Control

(#41) Vistaboy válasza tiv83us (#40) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-12-13 06:43:44

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Szerintem biztos, hiszen sokkal jobb volt az első rész. :)

Amúgy én legjobban most mégis abban reménykedek, hogy a ME-t és a KOTOR-t is elkészítik PC-re is. Nem baj ha egy-két évet várni kell az átírásra, csak legalább jelentsék be hogy meg fogják csinálni. :K

Mod: Hát, mivel a Bioware csinálta, akkor a játékidővel sem lesz baj szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#42) MichaelSD

Új Válasz Privát 2008-01-11 11:42:13

MichaelSD
(senior tag)

Tegnap játszottam egy kicsit a Mass Effectel és nagyon tetszett. Nagyon hangulatos játék.

Linux user #392243, Nexus One user, LOTRO Laurelin - Nimthoron

(#43) tiv83us

Új Válasz Privát 2008-01-29 01:39:19

tiv83us
(MODERÁTOR)
(LOGOUT blog)

Nah, Kedvesem is racuppant a jacmara, baromira osszetett es bonyolult, de ha egyszer raerzel...nem lehet abbahagyni. :)
Dekurvara nem bantam meg, hogy megvettem azt a 360-at.
Meg csak a masodig bolygon jarok Spector-kent es most kezdek rajonni a jatek csinjara-binjara. Eleg sok helyen a KOTOR-ra emlekeztet /pl, az elso helyszin ahova repulsz, az a "Citadel Station", tovabba itt is van Council ami kisertetiesen hasonlit a KOTOR1-es Jedi Council-ra/. Hat szoval nem piskota, nem csodalom, hogy a BioWare 2 evig dolgozott rajta.
Remelem a KOTOR3-at is ok csinaljak ezzel az engine-el...:U

[ Szerkesztve ]

Releasing Control

(#44) MichaelSD válasza Vistaboy (#41) üzenetére

Új Válasz Privát 2008-02-12 16:57:23

MichaelSD
(senior tag)

Bejelentették. golem.de

Linux user #392243, Nexus One user, LOTRO Laurelin - Nimthoron

(#45) Gyusz válasza MichaelSD (#44) üzenetére

Új Válasz Privát 2008-02-12 19:12:45

Gyusz
(őstag)

Magyarul is link

(#46) Drizzt válasza Gyusz (#45) üzenetére

Új Válasz Privát 2008-02-13 01:39:36

Drizzt
(PH! nagyúr)
(LOGOUT blog)

Nagyon várom!!! :R:R:R

(#47) Vistaboy

Új Válasz Privát 2008-02-13 18:40:03

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Úgy látszik elkéstem a hírrel... :K :U

Persze ez nem von le semmit az értékéből. Nagyon helyes, BioWare, nagyon helyes!!! Már csak a másik nagyon várt BioWare játék, a Dragon Age is legyen PC-re is.

A KOTOR 3-ról már ne is beszéljünk, bár azt az Obsidian fogja készíteni.

(#48) tiv83us

Új Válasz Privát 2008-02-24 19:34:49

tiv83us
(MODERÁTOR)
(LOGOUT blog)

Egy kis ismerteto, amit tegnap dobtam ossze :)

Releasing Control

(#49) eddie17

Új Válasz Privát 2008-02-25 23:42:48

eddie17
(őstag)
(LOGOUT blog)

Nem tudtam hogy nicns benne renderelt rész. Mondjuk sosem voltam oda az RPG-ért, de ennél van egy olyan érzésem, hogy meg tudnám szeretni:) Még egy érv, hogy xbox-ot vegyek:)

Gondolom elég erős angol tudás szükséges hozzá.

[ Szerkesztve ]

Galvanize the Empire! Deutsche Technik VW!

(#50) tiv83us válasza eddie17 (#49) üzenetére

Új Válasz Privát 2008-02-26 00:30:55

tiv83us
(MODERÁTOR)
(LOGOUT blog)

Ha van kedved, akkor nezegesd meg ezeket, ha ezek utan nem kapsz kedvet hozza, akkor soha nem is fogsz :)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Egyebkent ahogy irtak az Xbox 360 topikjaban, inkabb akcio-rpg, tehat eleg erosen dominal az akcio benne.

Releasing Control

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >> >|