Itt a folytatás csinos hölgyek képeivel illusztrálva.
Itt vannak a konkrét szabályok.
Törlést csak a szabály számának feltüntetésével indoklunk. Aki a törlés ellenére újra linkeli a képet az számoljon a következményekkel.
1. A topikban legalább (nem átlátszó) bikiniben vagy fehérneműben szerepelhetnek a hölgyek
2. Semmiféle nemiszerv nem látszódhat (kicsit sem) /a melbimbó sem látszódhat./
3. Ne legyenek pusztán szexuális tárgyként ábrázolva
4. Csak egyes testrészt ábrázoló képet nem lehet berakni (portré lehet)
5. A képek(en) semmi féle szexuális tevékenység nem lehet (simogatás, fogdosás, stb...)
6. A topikban tiltott a chat jellegű off hozzászólás.
Előző topic: [link]
Mivel elharapózott a nyakló nélküli linkelés, hogy legyen értelme a topiknak, tényleg a hozzászóló személyes véleményét tükrözze a női szépségről, ezért hozzászólásonként egy link, naponta pedig egy hozzászólás ajánlott a továbbiakban!
Ez segít abban, hogy jól gondolja meg mindenki, melyik az a kép, amit meg akar osztani a közösséggel, így érdemes lesz valódi és értékes képekkel nevezni. 
[ Módosította: philoxenia ]
Soirée...

na, még jó, hogy épp 5000. hozzászólásként írtam
#5001: olyan kis ari 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

?? 
Csak tisztán

nini új topic és bronzos lettem!!
A Microsoft alkalmazottainak 34%-a indiai.

[link]
Monica Belluci, nézzétek a Malenát, most az m2-őn 
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

A nap kérdése: mi következik a 4. kép után 
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Első linket nem akarja.
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

Majd elküldöm privibe...
Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam. Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekröl...

Ilyet lehet
[link]
"IMHO a fennyel befolyasoltak a te agyad is, hogy vevo legyel a sok hulyesegre." (twollah)

vajh miért jó a link amikor másolom, amikor csekkolom és miért nemjó fél nappal később? 
valami itt nem helyes.
[Szerkesztve]
z gon

Fullosak föleg a kék kanapés... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Masuimi Max-nak a 2. képét nyitottam meg először, azt hittem Kelemen Kanna 
"A devla dikházzon a mutyulóddal"---by Győzike paródia

Használj képfeltöltést, mint sokan..
"100 km?!! Jézusom! Kisfiam nehogy kifárasztd magad!"

új topic mentve
[link]
-= No way back from Here =-

milyen igaz...vagyis [link]
Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!---Eladó 19' philips 190WV wide monitor

A cigi a szájában valamelyest kiábrándított, pedig nagyon tetszik.
Te mondd, hogy rablótámadás - a Te hangod mélyebb...
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

mit tehettem h ki lettem vágva a 19. hszel együtt? tök legál linkek voltak meg mindnen klaffolt..érdekesO_o
z gon

Csabagyönygye ! "Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"---sötömi !!!---Eladó 19' philips 190WV wide monitor

az 1 és föleg a 3. 
nevek vagy még több kép ?
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

Az én kedvencem: egy 25 éves olasz csaj... [link]
Szerintetek? 
Térj át a sötet oldalra... van sütink is... :-) Minden ellenállás hasztalan!
Ma 34 éves Alyssa Milano.
[link]
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

tudom, itt csak nekem tetszik ricci.... és inkább egy ilyen aranyos cica mint egy ló...

[link]
ॐ
[link]
so beautiful 
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

pici off: [link] de bódog ünnepeket 
ॐ

Valóban! 
#41:

[Szerkesztve]
"100 km?!! Jézusom! Kisfiam nehogy kifárasztd magad!"

ez az avril vs ricci dolog szíven ütött.. csak charlize enyített kicsit felháborodásomon
z gon

HQ [link]
Na igen vannak jó pillanatai csak a totál nem áll túl jól Neki.
Az első sor az elég jó

Ahányszor ránézek annyiszor a Kör című filmben szereplő kislány jut eszembe. 
Ha szeretet a bozontot bozont. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Notebook, laptop, netbook akkumulátorok jó áron http://tinyurl.com/yazr22b