Hirdetés
Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Egy próbálkozás:
Nem mondom, hogy felismerhető lett....Forráskép.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
-->
Vélemény?
-
Tamoo
MODERÁTOR
Csak egy gyors próba.
Hát nem tudom, nem biztos hogy ez jó irány...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Próbálkoztam...
Melyik változattal érdemes foglalkozni?
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz adnoctum18 #2212 üzenetére
Színesnek kell lennie, de ez még nagyon sok sebből vérzik.
A gif mentéskor így legyen beállítva minden:
Te is látod ugye, hogy ez még eléggé messze van a kész arcképekhez képest...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz stranger28 #2215 üzenetére
Esélytelen.
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Madn!ght #2296 üzenetére
Nagyon max ennyi fér bele. Ez nincs megcsinálva csak lekicsinyítettem. Bár már így is túl kicsi az arc a részletekhez.
Maga a kép jó, de nem biztos hogy jó arckép készülne belőle. Ha csak a fejet nézem úgy már elég kicsi a felbontás, meg a piros "effekteket" is le kell pucolni róla.Másik dolog, hogy már van egy Statham. Bár szerintem azért ez eléggé eltér.
(#2301): Hé, mondom nincs kész. ma nem is lesz! Majd holnap reggel ha úgy van időm hozzáfogok.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ja akkor az még nem volt benne mikor elolvastam a hozzászólásod.
Amúgy azt vágod, hogy a három kép közül amit beraktál a png a legkisebb? Persze több színnél, átlátszóságokkal már valszeg más lenne a helyzet. Én hülyeségnek tartom, hogy gif-ben vannak, de ez nem az én dolgom. Elenyésző ez a méretkülönbség.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz AndrewTdi #2394 üzenetére
Ez bazinagy. Felejtsétek el ezt a 65px-elt. Képet elnézve 52-53 magas legyen max. Nem valami előnyös ez a fejtartás, nagyon kicsi a szem, főleg ha kisebbre veszed az egészet. Nem egyszerű. Kontúrok is kuszák. Így elsőre ez a véleményem. Maga a rajzosítás egyébként nem lenne rossz, ha fényképből készült.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #2547 üzenetére
A teste nem fér bele sajnos... Viszont a fejét is megvágni, hogy értelmesen nézzen ki meg szinte lehetetlen. Általában csak "lóg a levegőben mint egy trófea". Én eddig nem tudtam megbirkózni a kutyákkal. azért nem is kezdtem hozzá....
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #2549 üzenetére
Nem a képpel van baj, hanem azzal hogy kutya. Próbálkozni kell... ha lesz időm lehet megnézem én is.
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest